Magazin
172 ogledov

Nenavadne stvari, ki so moškim všeč na ženskah

ženska postelja Shutterstock
Moškim je na ženskah všeč marsikaj, a včasih znajo s svojimi odgovori še vedno presenetiti. Mi smo našli osem zanimivih stvari, ki so moškim všeč, a nam ni čisto jasno, zakaj.

Nič make upa

Čeprav se boste še tako trudile s popolnim make upom, vaš dragi tega skoraj zagotovo ne bo opazil, kvečjemu se bo pritožil, zakaj ste tako močno naličene. Moški najraje vidijo, da je njihova izbranka povsem naravna, s čim manj make upa. Zato raje prihranite denar za ličila in ga zapeljujte brez šminke.

Perilo, ki se ne ujema

Moški imajo radi, da se stvari odvijajo spontano, tudi seks. Če ste se na posteljne dogodivščine pripravile z ujemajočim perilom rdeče barve, ga boste razveselile, a bolj ga boste navdušile, če se pri izbiri perila ne boste tako trudile. Ne bodite tako očitne in se malo poigrajte z barvami. Tako boste dajale vtis, da ste nepripravljene, a hkrati zelo seksi.

Obline so seksi

Če stremite k postavi manekenke, zapravljate čas. Moški že od nekdaj obožujejo obline, zato jim ne vzemite zadovoljstva. Mišice in majhne številke niso seksi, zato svojo energijo preusmerite na ohranjanje seksi oblin.

Ne pozabite na duhovitost

Ste mislile, da je vse v fizični privlačnosti? Kje pa! Poskrbite, da boste znale nasmejati svojega moškega, to ga bo čisto prevzelo. Če še niste čisto prepričane, kakšne šale so mu všeč, se občasno pošalite na svoj račun. S tem ne boste zgrešile, hkrati pa mu boste pokazale, kako samozavestne ste.

Široke majice v postelji

Moškim se zdi neverjetno seksi, če boste v posteljo oblekle široko, razvlečeno majico, pod njo pa seksi hlačke. Če se boste urejale tudi za v posteljo, jim bo sprva všeč, sčasoma pa bo raje videl, da ste bolj sproščene.

Velika samozavest

Moški so nori na ženske s pravo mero samozavesti, to jih privlači bolj kot vse drugo. Ste se kdaj spraševale, kaj vidijo na tisti sosedi s čudnim nosom in preveliko zadnjico? Samozavest. Zato jo dobro oblikujte. Uporabite jo lahko povsod: v postelji, v pogovoru, v spogledovanju z njim, ... Pazite le, da ne boste šle predaleč, da ne boste pustila vtisa narcisoidosti.

Neurejeni lasje

Čeprav se same hudo trudite, da bi bila vaša pričeska vedno urejena, moškim to ni tako pomembno. Bolj jih privlačijo lasje, ki nagajivo padajo na obraz, ali se zapeljivo razprostirajo po vaši blazini. Zato se ne trudite preveč z urejanjem las, večji učinek boste dosegle z rahlo razmršenim videzom.

Očesni stik

Res je, da moški ženske pogosteje kot v oči gledajo v prsi. A očesni stik je globlji, in zato tudi privlačnejši. Zato poskrbite za seksi pogled, ki bo povedal več kot bujen dekolte.

Komentarjev 1
  • Stolp 20:45 19.marec 2012.

    Ja, predvsem prva in tretja držita! Vsaj pri meni!