Magazin
43 ogledov

Nepozaben seks s stranko

seks Shutterstock
Kot delilka kart v casinoju moram se moram spogledovati z obiskovalci. Le redkokdaj se pripeti, da mi je od izmed njih tudi všeč.

Bil je že čas za menjavo, a postavni temnolasec, prodornih modrih oči, mi ni dal miru. Ves čas se mi je smehljal in mi kazal popolne bele zobe, razpeta srajca pa je odkrivala prestižno verižico, ki se je pogosto svetlikala pod igralniškimi lučmi.

Kljub njegovemu flirtanju sem skušala ostati enako prijazna do vseh. A je bilo zelo težko. Ponujal mi je pijačo, me vabil na zmenek in se delal, kot da vse skupaj govori le za šalo. Monika, ki me je prišla zamenjat, je prišla ravno pravi čas. Nasmehnila sem se igralcem za mizo in odšla proti prostorom za osebje. Ustavila sem se pri našem točaju, ki mi je zmešal okusen brezalkoholni napitek, nato pa nadaljevala pot proti garderobi, da bi si privoščila en cigaret. Nenadoma je na moji rami pristala roka in pogled na prste, ki so se me oklepali, mi je takoj dal vedeti, za koga gre. Njegov prstan je bil nezgrešljiv. "Poročni?" sem vprašala in s pogledom ošvrknila bleščeče zlato. "Hehe, ne. Srečno samski," je odvrnil.

Čutila sem, kako se mi šibijo kolena in kako me črviči v spodnjem delu trebuha. Srknila sem požirek živo zelene pijače, da bi prikrila svoje stanje. Nekaj časa sva se še takole gledala, nato pa sem ga povabila v sobo, kjer smo imeli pospravljene pokvarjene aparate. Sedla sem na barski stolček pred enim izmed njih in srkala sladek napitek. On je stopil povsem k meni, se nekako prerinil med moje noge in se z dlanmi uprl v moja gola kolena. Odložila sem kozarec na poličko aparata in niti za hip nisem pomislila, da bi se mu uprla. Tega sem si želela od trenutka, ko je sedel za mizo, in mu tudi namenila dovolj pozornosti, da je vse skupaj dojel. Njegove dlani so drsele po mojih stegnih, zapeljive ustnice pa so bile vse bližje mojim. Ko sva se poljubila sem se s hrbtom naslonila nazaj na aparat in po nesreči sprožila igro. "Ni pokvarjen?" je vprašal in me poljubil še enkrat ter s palci potegni po mednožju. "Ne bi bil edini v tej sobi. Pokvarjen namreč."

Segla sem k njegovim hlačam, jih spretno odpela in jih spustila, da so mu zdrknile do kolen. V trenutku sem imela v roki njegovega tiča, on pa nenadoma predsodek. "Kaj pa če kdo pride?"

Pokazala sem mu ključ, ki je visel z mojega traku in se nasmehnila. Potem nisva več govorila. Moje kratke hlače so se znašle na tleh in dejstvo, da spodaj nisem imela ničesar več, ga je le še bolj spodbodlo. Nisem pa pričakovala, da si bo v tistem trenutku pohote, ki je bruhala iz naju, vzel čas za ljubkovanje moje češpljice. Bilo je tako zelo prijetno, da sem se v momentu zasanjala in se prepustila navalu ugodja, ki je preplavilo moje telo. Znal je in na to je bil več kot očitno ponosen. Ni se zaletaval med moja stegna in ni na vsak način želel z jezikom v češpljo kot mnogi počnejo. Nežno je ljubkoval mojo malo nabreklinico, s prsti masiral vhod v vlažno muco in me pripravil do tega, da sem ga dobesedno prosila, naj mi da tistega velikega tiča. Kot prikazen se je znašel na meni in s tičem v desnici krenil naprej. Ves čas me je gledal v oči, a zadel kot bi ga imel na tirnicah. Ko je bil v meni sem imela občutek, da bi me na tistem korenjaku lahko privzdignil, če bi le želel. Moje telo je gorelo, se treslo in hrepenelo po še.

Držal me je za boke in me nabijal nase. S stolom vred me je premikal in me vprašal, ali mi je všeč tako. Seveda mi je bilo in to še kako. Po tistem orgazmu sem pa zares potrebovala premor za cigareto, da sem prišla dovolj k sebi in se potešena ter nasmejana vrnila za igralno mizo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.