Magazin
19 ogledov

Nepozaben veseli december

Zajel jo je praznični utrip. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ponavadi nam praznični december prinese toliko opravil in dela, da pozabimo sami nase, na zabavo in prijetne trenutke.

Veseli december velja za najsrečnejši mesec v letu. Takrat zaključujemo pretekle stvari, naredimo pregled čez celo leto, začenjajo se nove in sveže stvari, vzbudi se novo upanje. Vsak december zadnjih nekaj let je imela v službi toliko dela, da ji nikoli ni uspelo začutiti pravega prazničnega vzdušja, letos pa se je odločila, da si bo vzela nekaj prostih dni in doživela vse, kar ji tako opevani praznični december lahko ponudi.

V ponedeljek si je privoščila pedikuro, savno in pozno kosilo s prijateljico. Zvečer je v centru mesta s svojim dragim nestrpno čakala na lučke, da se prižgejo. V torek je opravila prve in tudi zadnje nakupe za svoje najdražje, saj je darila do sedaj vedno kupovala zadnjo minuto. V sredo se je končno naspala, pogledala film, ki si ga je pred nekaj tedni posnela, si skuhala kosilo po receptu svoje mame in preostanek dneva prebirala knjigo. Četrtek je minil, kot bi mignil, komaj pa je čakala na petek, da se dobi s prijatelji. Večerja, kuhano vino in ogledovanje stojnic so jo čisto navdušili, tako da si je prisegla, da takšnega decembra nikoli ne sme zamuditi.

Seveda si je privoščila prav vsako zabavo, za katero je dobila povabilo. Na večino zabav je šla s prijateljico ali svojim dragim, na nekatere pa je šla celo sama. In uživala na polno! Telo je napolnila s hormonom sreče, bila je bolj sproščena, spočita in vesela. In si tako zadala kar nekaj novih novoletnih zaobljub – ker bo težko čakala na naslednji december, si bo takšno sproščanje privoščila večkrat na leto ... Pa naj stane, kolikor hoče!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.