Magazin
246 ogledov

Neprijetni zvoki seksa

Seks Žurnal24 main
Ste na vrhuncu spolnega užitka, s partnerjem preizkušata nove položaje in se predajata čutnim nasladam, ko se iz vašega najbolj intimnega dela telesa zasliši nenavaden zvok.

Zvoki med seksom niso nič nenavadnega, so pa mnogokrat vzrok za zadrego. Neprijetni zvoki, ki jih lahko proizvedeta vagina in zadnjica, so različni – od spuščanja zraka ter piskanja, cmokanja in tleskanja do smešnih zvokov, ki spominjajo na odpiranje šampanjca ali kruljenje želodca, in tistih, ki spominjajo na zvoke razdraženega črevesja. Brez panike, niste edini, zvoki so pri seksu povsem običajen stranski pojav. Med penetracijo se namreč v vagini stisne zrak, in ko pride do odstranitve penisa, se ujeti zrak z vso silo osvobodi na prostost, pri čemer nastanejo omenjeni zvoki.

Rdečica je zagotovljena
Tudi zvok, ko sperma zapušča vagino ali anus, je eden takšnih, ki na ženski obraz prikličejo rdečico. Sploh slednji, ki je navadno rezerviran za zaprta vrata toaletnih prostorov in spominja na trebušno gripo ali kakšne hujše črevesne težave. Ko vas omenjeni zvoki doletijo, se ne vedite, kot da je to nekaj najbolj groznega ali kot da ga niste slišali. Naj vas ne skrbi, zadregi se raje izognite s šalo in smehom.  Če ste v resni dolgotrajni zvezi, pa je vaš partner verjetno že seznanjen z erotično simfonijo, ki jo vaše telo igra med telesno naslado.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.