Magazin
1589 ogledov

Nespodobna ponudba

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
"Če mi prepustiš ekskluzivo, bom spala s teboj," je dejala Monika. Monika je uspešna poslovna ženska, ki vodi svoje podjetje in si je nadvse želela prevzeti trg, kjer sem ji konkuriral le jaz s svojo storitvijo.

Večkrat sva se dobila na kakšnem kosilu ali kavi, saj sva se poznala že vrsto let, sva se pa nekoliko oddaljila drug od drugega zaradi preveč podobne poslovne poti. Monika je naravna lepotička, dolgih blond las in zelo lepega telesa, njena ponudba pa me je vrgla na zadnjico. Le kdo si ne bi želel spati z njo, a pustiti posel zaradi tega …? Res je, da se ukvarjam še z drugimi rečmi in zaradi tega ne bi ravno propadel, a oddati del dohodka za eno vročo noč? Nisem je dojemal kot lahke punce, zato sem tudi na to ponudbo gledal strogo poslovno. Z njenega vidika, seveda. Zdelo se mi je tudi, da sem ji že nekaj časa všeč, a se v tej smeri nikoli nisva pogovarjala.

Dobila sva se pri njej doma v razkošnem stanovanju. Na mizi naju je čakala penina, na sredi mize pa nekaj listov s privolitvijo, da se strinjam o ekskluzivi. Podpis in žig naj bi sledila po izpolnitvi njene obljube in reči moram, da se me je lotila kot prava zapeljivka. Ob romantični glasbi sva korakala po sobi, se stiskala in postajala vse bolj sproščena, zgodilo pa se je tudi nekaj poljubov, ki so naju na koncu pospremili do spalnice. Legla sva na posteljo, kjer sem jo začel slačiti in z navdušenjem opazoval prelepo golo telo, ki se je odkrivalo pred menoj. Njen trebuh je bil raven kot miza, popek pa okrašen s svetlo modrim pirsingom, ki mi je takoj padel v oči. Ko sem prijel za rob spodnjic, sem pod njim ugledal tetovažo. Monika je bila očitno nekoliko bolj divja, kot sem si vedno predstavljal, zato me njena ponudba nenadoma ni več tako presenečala. Nad povsem pobrito češpljico je imela vtetovirano vrtnico, ki se je lepo skladala z rožnatimi lističi njene mucke, nabrekel ščegetavček pa je bil videti kot trn na steblu lepe rože.

Seksi, zenska, seks, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Kar nekaj sekund sem si vzel za opazovanje, nato pa končal z usti na njej. Z jezikom sem iskal nabrekli gumbek, se poigraval z njim, ga sesal med ustnicama, njo pa je premetavalo po postelji. Roke sem imel povsod, do koder sem segel, nato pa sem jih uporabil tudi za slačenje svojih hlač, iz katerih je kot raketa priletel moj korenjak. Z desnico sem ga držal v pripravljenosti, z levico pa segal po njeni sočni češplji, ki se mi je pohotno nastavljala. Vstal sem, da bi jo nasadil na neskončno potrebnega tiča, a me je prehitela in se spravila pokonci tudi sama. No ja, sedla je na rob postelje, z desnico poprijela za mojega tiča in si ga nastavila pred usta. Tako zelo vroče in prijetno je bilo v njih, da bi končal kar tako in podpisal, kar je bilo treba podpisati. Nisem si mislil, da je tako zelo pohotna in pripravljena početi tovrstne reči samo za to, da bi imela nekoliko več posla, a tisti hip me to seveda ni preveč zanimalo. Ko se je vrgla na hrbet in razmaknila svoje lepe, dolge noge, sem poletel mednje in jo nasadil na svojega junaka. Njene oči so se pošteno razprle, ko ga je imela celega v sebi, nato pa me je objela s svojimi nogami in povsem stisnila k telesu.

Naslednje minute so bile divje kot le kaj in spomnim se le, kako sem pohotno grabil za njene joške in kar nekoliko grobo zabijal svojega tiča v poplavljeno češpljo, ki je glasno cmokala ob vsakem novem naletu. Nato se mi je nastavila na vse štiri in me izzivalno vprašala, ali sem že kdaj videl tako lepo ritko. Pogled se mi je zameglil, ko sem skočil nanjo in tiča zarinil nazaj na toplo. Kričala je k Bogu in obenem ječala, kako močno uživa. Užival pa sem seveda tudi sam, ko sem doživel orgazem stoletja in kot pokošen padel na posteljo poleg gole lepotice, ki je zasanjanega pogleda zrla vame. Kasneje sem se podpisal na papirje in pritisnil žig, ona pa je dodala: "Veš … tudi če ne bi podpisal, bi ti dala. Nora sem nate."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.