Magazin
43 ogledov

Neznanec dva dni in dve noči stal pred Alenkinimi vrati

alenka brezovšek voyo.si
V soboto je morala šov Big Brother zapustiti Alenka, ki se je svoje svobode zelo razveselila. Temnolaska namreč neizmerno uživa v naravi in potovanjih.

Alenka je že pri vstopu v šov Big Brother povedala, da je prava avanturistka, ki ljubi potovanja in spoznavanje novih ljudi. Njena največja življenjska avantura je bilo potovanje po Indiji, na katerega se je odpravila sama, najbolj strašljiva stvar pa se ji je zgodila v Istanbulu.

"Takoj, ko sem prišla v hotel v Istanbulu, je pred vrati stal moški. Tam je ostal dva dni in dve noči. Sledil mi je celo na trg. Na recepciji so razložili, da so takšni oboževalci pogosti, če belka sama potuje po Turčiji,“ je temnolaska povedala za naš portal in dodal, da jo je zalezovalec celo ogovoril. "Na trgu me je povabil v kino, a nad povabilom nisem bila najbolj navdušena. Na potovanjih je res treba biti pripravljen na vse. (smeh)“

Z Alenko smo govorili tudi o hiši Big Brother. Kaj nam je povedala, si boste lahko prebrali v naslednjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.