Magazin
19 ogledov

Nisi še opravil, ljubček!

Žurnal24 main
Sem samo človek in za povrhu vsega še moški, zato ni presenečenje, da sem podlegel čarom in zapeljevanju mlade lepotičke, ki je za nameček še punca mojega prijatelja.

Vse skupaj se je začelo že med dopustom, ki smo ga preživljali skupaj, in sicer že kar prvi dan, ko je kolega odšel po pijačo v trgovino. Njegova Tjaša me je takoj začela zapeljevati in mi ponujati svoje brezhibno telo, odeto samo v kopalke. Brezkompromisno mi je sedla v naročje in se mi z rokama obesila okoli vratu. Dejala je, da ni od včeraj in da je dobro videla moje pohotne poglede, ki so se sprehajali po njenem telesu. Že res, da sem jo v mislih že večkrat vrgel na posteljo, toda v resnici tega svojemu prijatelju ne bi nikoli storil. Ali pač?

Moja punca naj bi prišla šele naslednji dan, ker je imela doma še določene obveznosti, tako da sva bila popolnoma sama in verjetno je bila tudi zato tako napadalna, saj potem do konca dopusta ne bi imela več podobne priložnosti. Trgovina ni bila daleč in bilo me je strah, da naju bo prijatelj zalotil že pri samem uvodu, zato nikakor nisem bil za stvar. Skočila je pokonci, odšla v prikolico in se vrnila z mobilnikom v roki. Klicala je Petra in ga prosila, naj se zapelje v mesto po meso za večerjo, ko naj bi pekli na žaru. Ni bil slišati navdušen, a je vseeno odšel, saj je imel avtomobil tako ali tako parkiran pred trgovino. Nenadoma sva imela na razpolago najmanj eno urico, in čeprav sem bil strogo proti, mi nikakor ni hotela dati miru.

Ovijala je svoje roke okoli mene in me nekajkrat celo predrzno prijela za korenjaka tam spodaj, ki je kljub mojemu navideznemu nehotenju že pošteno dvignil svojo glavico. Uspel ji je hiter gib z roko in že je bila v mojih spodnjicah. Ko je prste ovila okoli stoječega junaka, mi ni bilo več rešitve. Izgubil sem razsodnost in podlegel njenim čarom. Takoj sem imel na svojih ustih njene sočne ustnice, ki so se tako lepo in pohotno poljubljale, da bi mi lahko že od tega prišlo. Pa tudi njena desnica v mojih hlačah je začela aktivno drgniti mojega korenjaka gor in dol, počasi pa mi je hlače tudi povsem slekla. Zvabila me je v prikolico, kjer smo imeli na voljo eno veliko in eno manjšo posteljo. Seveda sva se vrgla na večjo. No ja, vrgel sem se jaz, ona pa si je pred menoj povsem brez sramu slekla kopalke. Zares je bila popolna ženska z jedrimi joški, ki so stali tudi brez modrčka. Češpljo je imela zelo lepo urejeno, ne povsem pobrito, saj je povsem tanka črtica krasila njeno mladostno napeto pohotnico.

© iStockphoto

 
Mislil sem, da me bo neusmiljeno naskočila, a me je presenetila s tem, ko je svojo muco pristavila k mojim ustom. Prav nič mi ni bilo težko potegniti preko nje s svojim jezikom, kar je nato iz njenih sladkih ust izvabilo zapeljivo ječanje. Dejala je, da sem ji že od nekdaj močno všeč in da si je česa takšnega želela že precej dolgo.

Bil sem navdušen nad njo in potreben, kot sem le lahko bil, ona pa vesela vsake moje pohotne ideje. Seveda nisem mogel mimo oralne obdelave, ki mi jo je tako ali tako že sama nudila, in to na kakšen način! Niti v sanjah ne bi mogel napisati scenarija za takšno sesanje, kot sem ga bil deležen, in le nenadnemu ropotu pred prikolico sem se imel zahvaliti, da mi ni prišlo kar v njena usta. Za trenutek sva se ustavila, in ko sva ugotovila, da gre za galeba, sva takoj spet nadaljevala.

Tokrat je legla ona, saj sem želel še pred preranim prihodom tudi kaj konkretnega postoriti pri njeni vročični in potrebni muci. Če sem pošten, ne vem, ali sem ga namočil petkrat, zagotovo pa ne več kot desetkrat, ko sem panično potegnil eruptivnega tiča iz vročega objema njene krasotičke.

Kaj dosti umikati se nisem imel časa in sem jo popolnoma zalil po stegnih in trebuhu, kar je pri njej izzvalo glasen smeh, čeprav sama ni doživela tako sladkega konca. Ker bi se lahko vsak čas prerano vrnil njen tip, sva pospravila za seboj in se umila, toda njena obljuba za mojim hrbtom je bila nedvomno jasna. "Pri meni še nisi opravil, ljubček!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.