Magazin
229 ogledov

Nisva mislila na sosede

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
S fantom sva že dobro leto živela pri njegovih starših in kljub temu, da ni bilo tako slabo, sva vedno bolj pogrešala zasebnost.

Kadarkoli je med nama preskočila iskrica, ko sta se najina pogleda ujela in sva vedela, česa si tisti hip oba želiva, nama je bilo žal, da nimava svojega doma.
Zato sva se pred kratkim odločila, da storiva vse, da bi prišla na svoje. Vzela sva kredit, pomagali so tudi starši in končno sva se vselila v povsem najino stanovanje. Izjemen občutek, ko za seboj zapreš vrata in veš, da ne bo nikogar, ki bi te zmotil.

Bila sva precej utrujena, a vseeno dobre volje. Medtem, ko je on skočil pod prho, sem pospravila še nekaj reči, nato pa se še sama prepustila ugodju pod curki tople vode. Pred ogledalo sem stopila povsem prenovljena in nenadoma se mi je utrnila misel, da bi ga lahko presenetila.

Pri roki sem imela vrečko, v kateri sem prinesla spodnje perilo in reči za osebno nego. Med vsemi spodnjicami in modrčki je bil tudi tisti komplet, ki sem ga od njega dobila za zadnji rojstni dan. Žal ga še nisem uspela konkretno uporabiti v osvajalske namene, tokrat pa je bila priložnost za to več kot idealna. Čipkaste tangice v rdeči barvi so bile kot sešite zame. Ritka je bila videti čudovita, modrček pa je izjemno poudaril moje srednje velike prsi. Zdelo se mi je, da sem oblečena v to perilo celo bolj seksi kot pa gola.

V sobo sem vstopila oblečena samo v ta dva kosa in se ustavila pred posteljo. Fant je nameščal programe na televiziji in niti ni opazil mojega prihoda. Ko pa se je obrnil proti meni, mu je daljinec padel iz rok, čeljust pa do naročja. Skobacal se je na drugo stran postelje in dejal, da sem videti čudovita. Ker je imel na sebi samo spodnjice, sem takoj opazila, da mu je pričela zadeva v njih nabrekati in vleklo mi je na smeh.

Stopila sem še korak bližje, ter pustila, da me preplavijo njegove roke. Njegove vrele ustnice so ogrele moja stegna, čutila pa sem jih tudi na mednožju, ko so kar preko tkanine poljubljale mojo muciko. Pohotno je grabil za goli ritnici in z jezikom vlekel po vdrtini na spodnjicah, ki so postajale vse bolj vlažne in nepotrebne. Počasi jih je potegnil z mene in vsak nov gib zapečatil z novim poljubom. Tokrat na golo kožo in končno tudi na golo češpljico, v kateri se je nenadoma prebudilo na tisoče mravljincev.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Odpela sem si nedrček, ga odvrgla na posteljo, nato pa se pričela grabiti za prsi, vrh katerih sta se razbohotili nabrekli bradavici. Končno sem lahko doživela tisti občutek varnosti in zasebnosti, ko lahko s svojim dragim počnem kar me je volja, ne da bi me skrbelo, ali naju bo kdo zalotil pri tem.

Ljubkoval je mojo češpljico, jo razpiral s svojimi prsti in z vrhom jezika dražil nabrekel ščegetavček. Bila sem v nebesih, v glavi mi je vrelo in nadvse sem si zaželela njegovega korenjaka. Prvikrat sva izvedla pozo 69 in tako potrdila najine domneve, da bova v tem stanovanju lahko zaživela povsem drugačno življenje. Lahko bova počela karkoli, predvsem pa tisto kar si želiva pa nikoli prej nisva mogla.

Z usti sem obdelovala njegovega tiča, kot bi bila le za to na tem svetu, on pa je mojo pohotno špranjico polnil s svojim dolgim jezikom in me tako pripravil do ječanja, kakršnega pri meni še ni bilo slišati. Postala sem še bolj predrzna, glasna in polna umazanih besed, ki so dragega še bolj vzburile, da je obdeloval mojo mucko kot zmešan.

Končno pa je prišel tudi trenutek, ko nisva več zdržala, ne jaz in ne on. Ostala sem na vseh štirih z napeto ritko visoko v zraku, on pa se je izvlekel izpod mene in se namestil, da mi zabije svojega velikana v malo pohotnico, ki ga je komaj čakala. Verjetno sem bila nekoliko preglasna, a to je bila le posledica norega seksa, ki sem ga končno doživela, zato tisti hip na sosede zares nisem mogla misliti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.