Magazin
294 ogledov

Njegov korenjak me je premamil

erotika strast zgodbica Žurnal24 main
Jan je bil tako ljubezniv, da mi je pomagal pri selitvi v moj novi dom. Izjemen prijatelj, ki je bil vedno pripravljen priskočiti na pomoč, če si jo potreboval.

Večkrat mi je bilo žal, da sva samo prijatelja. A rekli so mi, da dobrega prijatelja ne moreš imeti za partnerja, ker naj se to ne bi izteklo dobro. Verjela sem in nisem drezala vanj, za kar pa bi mi bilo lahko kasneje še močno žal.

Prinesla sva še zadnje reči in sedla za mizo, da bi se okrepčala s pijačo. Skrbelo ga je, ker so se pripravljali nevihtni oblaki in je želel čim prej domov, jaz pa sem ga prepričala, da v skrajni sili lahko ostane tudi pri meni, saj doma ni imel nikogar, ki bi čakal nanj.

Ponudila sem mu tuš in svežo majico, kar je seveda z veseljem sprejel, medtem pa sem nama želela pripraviti prigrizek, ki sem ga imela s seboj v eni izmed vreč. Nisem si mogla kaj, da ne bi pokukala skozi priprta vrata, ko sem šla mimo po hodniku. Ni se zaklenil in me tako spravil v skušnjavo.

Je to storil nalašč? Si me želi? Bila sem silno zmedena, začutila sem tudi veliko priložnost in kar naenkrat nisem več vedela, kaj naj. Videla sem ga stati tam pred tuškabino in si slačiti spodnjice. Izbuljila sem oči ter zadržala dih, saj sem vedela, da bom zagotovo videla njegovega korenjaka, kajti v kabino ni mogel vstopiti, ne da bi se obrnil proti meni.

O, moj bog! sem vzkliknila pri sebi. Med nogami mu je bingljal strašen primerek moškega uda, ki je kar vabil k sebi. Zakorakal je v kabino in za seboj zapahnil mlečno steklena vrata, da sem lahko videla le še njegovo silhueto. Še dobro, kajti sicer bi stala tam kot vkopana verjetno še takrat, ko bi že stopil iz kopalnice.
Vlažnega mednožja sem se odpravila proti kuhinji, in če je obstajala reč, na katero tisti hip nisem mogla misliti, je bila to priprava prigrizka.

Zasanjana sem se naslonila na kuhinjski pult, desnica pa mi je ušla med noge. Božala sem se po vzburjeni muci in imelo me je, da bi stekla v sobo poiskat svoj mali vibrator med kupom reči in se zadovoljiti kar tam. Na srečo me je srečala pamet in sem se uspela zbrati. Kmalu je mokrih las in v samih spodnjicah stal sredi kuhinje ter spraševal po majici, ki sem mu jo obljubila.

erotika strast zgodbica | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ne vem, kaj mi je bilo, a dejala sem mu, da mu je ne dam in da bi najraje z njega potegnila še spodnjice. Nekoliko začuden, a vseeno ne preveč, je stopil k meni in me pobožal po laseh. "Nisem vedel, da na tak način razmišljaš o meni."

Takrat me je poljubil in dodal, da ga to izjemno veseli. Bila sem zadeta od njegove reakcije in šele počasi začenjala dojemati položaj, v katerem sem se znašla. Še dobro, da je mati narava poskrbela za človeške nagone in je moja roka sama od sebe končala v njegovih spodnjicah. Ko sem z njo objela vse bolj čvrstega korenjaka, sem se počutila, kot bi imela pred seboj boga, ki bo z eno potezo na plan priklical moj največji, najdaljši in najboljši orgazem v življenju.

Poplesavala sva po prazni kuhinji, se lovila za morebitne opore in na koncu ugotovila, da je to lahko le kuhinjski pult. Moja zadnjica je vztrajno lezla nanj, pri tem mi je pomagal s svojimi močnimi rokami, nato pa z mene potegnil kratke hlače s spodnjicami vred in s prsti hitro zapolni razmočeno mucko. Ječala sem od užitka in se ga oklepala okoli vratu kot klop ter čakala trenutek, ko mi bo podaril tako zaželenega korenjaka, ki se je v vsej svoji velikosti že bahal med mojimi nogami.

Čutila sem prodirati njegov vrh v prepohotno češpljo, ki ga je z veseljem tesno objemala, nato pa sem se kmalu izgubila v mešanici sladkobnih in užitka polnih gibih, ki so zamajali moje telo. Želel si je mojih joškic, a sva se žal znašla v precej neudobnem položaju, zato se je za začetek zadovoljil s krepkim prijemom za moji polni ritnici in se pošteno zabijal s svojim udom v mokro češpljico.

Prvič sva oba končala precej hitro, zato pa glasno in super zadovoljujoče, nato pa sva se še enkrat predala drug drugemu kar pod tušem in kasneje še na nepripravljeni postelji sredi praznega stanovanja, kjer sva tudi omagala do naslednjega jutra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.