Magazin
10 ogledov

Njegove ženske, ki nam grejo na živce

Sanjate, da vas preganja seksi blondinka? Žurnal24 main
Da niste edina ženska v njegovem življenju, veste. Da niste prva, ki jo drži za roko, veste. Da ima mamo, tudi veste. S kom vse je treba tekmovati?
Dolgonoga sodelavka. Seksi, dolgonoga, svetlolasa, z več odkritega kot zakritega ... Sovražnica v vročih hlačkah in premajhni majčki preži nanj pet dni na teden, srečujeta se na wc-ju in pri bidonu za vodo, mogoče gresta skupaj na kavo, vanj strmi na sestanku ... Je na obzorju pisarniška romanca? Ah, ne prehitevajte dogodkov in ne delajte pornografskih scenarijev. Če je ona res kul, jo je verjetno že zdavnaj odpeljal nekdo drug. In vaš moški – če ni ravno tudi on najhujša desetka – najbrž nima šans, saj se sline cedijo še polovici pisarne. Zato si ne domišljajte, da se "žgeta" v garaži. Stopnja nevarnosti: ena od pet.

Kolegica s faksa. Skupaj sta preživela najmanj štiri ponočevanj, alkohola, marihuane in seksa polna leta. Mogoče sta se pod vplivom opojnih substanc "srečala" enkrat, dvakrat, trikrat in se naslednji dan delala, da se ni zgodilo nič. Mogoče se nista in je eden samo tiho, skrivoma ljubil drugega. Mogoče sta bila res samo najboljša "brat/sestra" prijatelja, ki sta drug o drugem vedela vse. Ona ve in počne stvari, ki jih vi ne morete – pozna skrivni pozdrav in njegove prijatelje s faksa, povabljena je na nočno igranje taroka in na vse z najlepšimi štirimi leti povezane obletnice. Če je (spet) samska in je kar naenkrat "povsod", je ne spustite popolnoma izpred oči. Čeprav – če bi se zgodilo, bi se verjetno že. Stopnja nevarnosti: hm, ena ali dve od pet ...

Mama. Njegova seveda. Ženske se zgrozijo že ob misli, da se spreminjajo v svojo mamo. A še veliko hujši je spopad z njegovo mamo. Stvar je zapletena, saj redke zmorejo toliko indiference, da jim je res vseeno, kaj si misli tašča. Večina se znajde v položaju, ko njegovo mamo hkrati prezira in nanjo hoče narediti vtis. Bo v zraku vsaj navidezni mir ali vojna izčrpavanja? Odvisno od nešteto stvari, predvsem značaja obeh bojevnic, a tudi od njega. Želja imeti ga samo zase, je utopija. Prepiri bodo najbolj uničili njega, zato izzivanje nima smisla. Rešujejo strpnost, strpnost in strpnost. In mogoče modrost, da pametnejši odneha. Eh, mama ni tista, ki bi se je morale bati. Mogoče je celo zelo okej – tudi to se zgodi! Stopnja nevarnosti: nič od pet. Stopnja nerviranja: pet od pet.

Ljubosumje, sitnoba in konec so tesno povezani. Ne pustite se! © iStockphoto

 
Neuresničena ljubezen. Obstaja punca, v katero je bil dolgo zaljubljen, pa je imela fanta, "se ni mogla odločiti" ali pa je bila predaleč, ker je študirala v Lizboni? Ga je po več letih spet poklicala? Lepa in samska? Čakajo vas noči brez spanca, ko bo glava preveč polna strašnih misli. Čaka vas sumničenje. Čaka vas slabo obdobje. Mikalo vas bo nastavljanje pasti, stikanje po njegovem mobilnem telefonu in elektronski pošti (ko enkrat prestopite med vohljačice, boste "zaznamovane"), a raje ne. Saj se bo/bi se izdal sam. Na srečo izjeme potrjujejo pravilo in bo "izjema" ostala ravnodušna. Stopnja nevarnosti: tri in pol od pet.

Prsata boginja s fitnesa.
Njena "vloga" je podobna vlogi dolgonoge sodelavke. Še njena prepotena brisača se mu zdi seksi. A iste ideje imajo tudi drugi "fitneserji", ki nemočno zrejo vanjo. "Hitroorgazmično" mečkanje pod prho pa tako ali tako živi skoraj samo v vročih zgodbicah. Stopnja nevarnosti: skoraj nič od pet.

 

Preberite še:

Povej ji, da je seksi!
Česa naj moški raje ne izreče?
Pssst! To so ženske skrivnosti!

Bivša. Najbolj zapleten primer prihaja na koncu! "Primeri bivša" so sicer preveč različni, da bi jih sploh lahko primerjali. Kdo je pustil koga, kdo je varal in kdo je bil varan, kdo je hotel ostati, koliko časa "sta trajala", zakaj sta sploh šla narazen? Nekaterih stvari je bolje ne vedeti. Pri bivši, o kateri on govori z grenko-sladko nostalgijo in ji še vedno menja žarnice, je nemoč velikokrat največja in ljubosumje najbolj utripa. Pravijo, da pogreta juha ni dobra. A nekatere so pač še boljše. Stopnja nevarnosti: nič, ena, dva, tri, štiri ali pet od pet. Življenje je nepredvidljivo.

Za naštetimi šestimi korakajo še druge, nevarnost preži povsod. In ker ljubosumnost ni lepa čednost, se vsaj delate, da vas ne grize. Če se bo zgodilo, se bo pač zgodilo. Roke stran od njegovega mobilnika, brez filmov z nesrečnimi konci v glavi, a oči vseeno na peclje. Samo ne skrbite preveč.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.