Magazin
555 ogledov

Njegovo jezo ohladila s seksom

seks Shutterstock
Nika se je leno prestavljala po postelji in si popravljala črno čipkasto perilo.

Končno je zavihtela noge navzgor in se z vso silo pognala iz postelje. Da ni prav veliko spala, jo je opomnila blaga vrtoglavica, ko se je ustavila pred velikim ogledalom. Kljub temu da ni bila naspana, pa je bila videti več kot odlično. Vroč komplet spodnjega perila se ji je krasno podal in razmršeni lasje prav tako. Pomislila je na prho, a se je naslednji hip spomnila na nekaj povsem drugega.

Krenila je dol po stopnicah in se nasmihala ob svoji nori ideji. Vstopila je v kuhinjo, šla prav počasi do hladilnika, iz njega vzela pomarančni sok in naredila nekaj dolgih požirkov. Blazno je uživala, ko ji je okusen sok stekel po grlu in pregnal slab okus.

Potem je odšla nazaj po isti poti, se še sklonila preko pulta, da bi vzela časopis, pri tem pa ji je tangice potegnilo tako močno med ritnici, da jih je morala s prstom potegniti nazaj.
Povzpela se je po stopnicah, časopis vrgla na posteljo in se z velikim nasmeškom na ustnicah odpravila pod prho. Perilo je zmetala kar na tla, pripravila ravno prav toplo vodo ter stopila v kabino za prhanje.

Voda se ji je zlivala po laseh, ki so se v hipu poravnali in ji lezli na jedre prsi. Z roko jih je odmaknila in začela božati nabrekle bradavičke. Tako zelo vzburjena je bila …
Ena roka ji je spolzela po ravnem trebuhu, prsti pa so se zakopali med njena stegna. Dotik češpljice jo je povsem "zakuril", sredinec pa je že iskal pot vanjo.

Takrat so se odprla vrata kopalnice in nekdo je vstopil. Ni bila presenečena. V roke je vzela gel za prhanje, si ga nekaj iztisnila na dlan in začela militi svoje telo. Ni minilo prav dolgo, ko so se odprla vrata kabine, vanjo pa je zrl znani obraz. Bil je Matej, njen fant, ki ni vedel, ali bi se smejal ali jo okregal. Bil je že povsem gol in pripravljen, da se ji pridruži. "No, a bo kaj?" je vprašala.

Vstopil je in za seboj zaprl mlečno bela vrata. Roke je ovila okoli njegovega pasu in ga nagajivo pogledala izpod čela. "Zmešana si, veš?" je pričakovano dejal. "Si povsem nora, da takole prideš skoraj naga pred moje prijatelje?"

Ko je šla po sok in časopis, so namreč v kuhinji sedeli štirje fantje. Obnemeli od presenečenja, ko je vstopila, so opazovali njene drzne poteze in se hahljali, ko si je iz ritke vlekla tangice.
"Zakaj pa jih nisi poslal domov? Saj je konec žura, a ne?" mu je vrnila.
Potem je desnico položila na njegovo premoženje in se začela igrati z njim.
"Tako te bom …" je začel.

"Oh, jaaa! Upam, da me boš, sicer bom razočarana," se mu je zasmejala v obraz in ga poljubila.
Njegov ponos je bil kmalu v stanju bojne pripravljenosti, ona pa tako ali tako že ves čas. Začela je dvigovati nogo, se ga oklepati z njo, hkrati pa se je trudila ne pasti po tleh. Še dobro, da je pozabil na neumna vprašanja in jo je raje čvrsto prijel za zadnjico. Zdelo se ji je, kot bi sedela v njegovih dlaneh, in končno si je lahko dovolila nekaj več.

"Ne morem takole," je zavzdihnila in si popravila mokre lase, ki so ji lezli na oči. Potem mu je obrnila hrbet in se zapeljivo nagnila naprej. Imela je zares seksi postavo in pogled na njena dva napeta hlebčka je bil čaroben. Lahko bi si le želel, da bi jo dobil v takšnem položaju.

S prsti ji je segel med noge, pošteno zagrabil za vročo potrebnico, nato pa jo dodobra napolnil s kazalcem in sredincem. Pohotno je zaječala ob tem in se še bolj izzivalno nastavila. Njegove dlani so šle počasi preko napete ritke, nato pa se ustavile pri bokih. Prsti so se jih začeli čvrsto oklepati, in ko je enkrat imel občutek, da jo dobro drži, jo je potegnil nase. Znova je zaječala, se prijela za pipo in še sama začela suvati s seksi ritko. Njen načrt je uspel in zdaj si lahko privošči prebujanje na svoj način.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.