Magazin
1114 ogledov

Njen prvi orgazem

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ko sem spoznal Katro, sem vedel, da bo z njo precej dela. A punca mi je bila tako zelo všeč, da se je vsekakor izplačalo potruditi za njo.

Sicer prikupna in simpatična lepotička je znala biti tudi precej muhasta, še posebej kadar je beseda nanesla na seks. Zdelo se mi je, da nekaj skriva, a nikakor nisem mogel zavrtati dovolj daleč, da bi mi zaupala. Končno pa je nekega večera, ko sva že ležala v moji postelji in se poigravala z gumbi na oblačilih, priznala svojo veliko skrivnost. Med seksom še nikoli ni doživela vrhunca, in ker je vedela, kako znajo biti fantje na to občutljivi, je raje povedala prej. Hm, med seksom ga še ni doživela? Drugače pa že? "Seveda, tepček! Na samem, z vibratorjem …" Huh, kaj takšnega ti bejba ne prizna vsak dan. Že sem si jo zamišljal pred seboj, kako si jo masira, jaz pa s trdim čakam, da se me usmili. Pa ni bilo tako. Rekla sva si, da bova poskusila, in kar bo, pač bo.

Nadaljevala sva najino ogrevanje, se prav počasi poljubljala, slačila drug drugega in z rokama posegala tja, kamor so si najine pohotne misli najbolj želele. Seveda sem imel trdega že ves čas in takrat ga je prvikrat vzela v roko. Po zadovoljnem mrmranju sem ocenil, da ji je všeč, tudi sam pa sem bil več kot navdušen nad njeno precej vlažno in povsem gladko obrito češpljico. Poljubljal sem jo po vratu in si utiral pot do njenega oprsja, ki me je tako močno mamilo k sebi. Končno sem uspel z vrhom jezika potegniti prek seksi bradavičk, ki so se vzpenjale pred menoj in kazale, kako zelo si me želi. Njen sicer raven trebuh se je dvigoval in spuščal v ritmu njenega vse glasnejšega vzdihovanja, moj sredinec pa je pogumno krenil svojo pot. Z lahkoto je zdrknil med navlažene sramne ustnice in se potopil vanjo povsem do konca. Z dlanjo sem poskušal nekako stimulirati njen mali gumbek in vse bolj sem bil prepričan, da mi uspeva.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Njeni poljubi so postali še za stopnjo strastnejši, njeno vzdihovanje glasnejše, besede spodbude pa so vrele na plan. Želel sem si, da bi ji prišlo. Sam bi že še prišel na vrsto, a nenadoma je bila ona tista, ki je prevzela pobudo. Z eno potezo se je rešila svojih hlačk, skočila na kolena, da so se ji joškice prijetno zazibale, nato pa slekla še mene. Močno pordelih lic se mi je na videz omamljena nasmehnila, me podrla na hrbet in zlezla name. Z roko je segla navzdol, da bi poiskala mojega korenjaka, ki ga sicer ni bilo težko najti, nato pa si njegov vrh približala k vročični pohotnici. Nekaj časa je le nežno krožila z njo po njegovem vrhu, se naslajala, nato pa zaprla oči in pošteno sedla nanj.
Vzelo mi je sapo, in kot da bi jo posodil njej, je glasno vzdihnila. Ritem, ki je sledil, je bil nekaj norega in nekaj, česar vsekakor še nisem doživel z nobeno.

Naskakovala me je, kot da bi ji šlo za življenje, jaz pa sem od navdušenja obležal pri miru in pasel svoje pohotne poglede po lepotički, ki se je tisti hip zadovoljevala na meni. Njeno potno telo je razkrivalo, koliko energije je vložila v svoj prvi uradni orgazem in kako zelo si ga je želela doživeti z menoj. Sklonila se je naprej k meni, mi svoje prsi nastavila nad obraz, njeni lasje so padli naprej, moje roke pa po njeni napeti ritki. Nato je prav počasi krožila z boki nad mojim premoženjem, ga mečkala in sesala s svojo češpljico, ki ga je v hipu zgrabila tako kot še nobena, na koncu pa povsem legla name in zavzdihnila: "Noro dobro … fak …. kako hudo dobro!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.