Magazin
337 ogledov

Njena mucka si je zaželela mojo

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vedno sem se imela za navadno punco, ki se veseli življenja, ima nekaj navideznih težav s kilogrami in se zaveda, da lahko s svojo živostjo obrne marsikaterega tipa.

Sem pa tudi začutila, da se v meni skriva še nekaj drugega. Pogovori v družbi, ki so nanesli na lezbične teme, so me na mah pogreli. Rada sem gledala za lepimi dekleti, a se zaradi tega nisem opredeljevala za istospolno usmerjeno.
Rada sem imela, in imam, tipe s trdimi tiči, rada se igram z njimi, po drugi strani pa me nikoli ni zares motila misel na dekle v moji postelji.

Prav zato ne preseneča izkušnja z Natašo, ki se je povsem zaljubila vame, jaz pa sem si v resnici želela le vroče avanturice, ki bi mi povedala, kje natanko se nahajam. Njena vroča mucka se je medila na mojih ustnicah, občutek nabreklega ščegetavčka pod mojim nagajivim jezikom pa je bil fenomenalen.
Bila sem vzburjena kot že dolgo ne in uživala v vsaki minuti, preživeti med njenimi nogami. Ko se je s svojim jezikom po meni spustila še ona, mi je bilo jasno, zakaj sem tako zelo hrepenela po tovrstni izkušnji.

zgodbica seks strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nikamor se ji ni mudilo. Prav počasi me je božala z vrhom vlažnega jezika po goli koži, se sprehajala z njim od ene joškice do druge, obdelovala bradavički, ki sta stali strumno kot vojaka, in se s prsti zaganjala med moje noge. Ženska zna to precej drugače kot moški. Dobro je vedela, kdaj in kako se spustiti navzdol s svojimi usteci. Ves čas je imela svoje oči usmerjene proti meni in mi, tik preden je z brado prešla prek ostro pristrižene črtice, pomežiknila. Naslednji trenutek je bil kot iz pravljice. Njen topel jezik je zabredel med sramne ustnice, njena usta pa so nato prekrila celotno češpljico. Vse je počela nežno in z občutkom, nikamor se ji ni mudilo in začela sem ugotavljati, da česa takšnega zagotovo še nisem bila deležna.

Noge mi je sililo narazen, muco pa sem ji dobesedno tiščala v usta. To dejstvo jo je spravljalo v smeh, saj je vedela, da to z njo počnem prvič in več kot očitno je bilo, da mi je všeč. Želela sem jo opazovati pri lizanju moje češplje, a so se mi komolci tako močno tresli, da nisem dolgo zdržala. Padla sem nazaj na hrbet, se zagledala v strop in se prepustila najlepšemu orgazmu v svojem življenju. Telo mi je začelo vibrirati kot struna na kitari, po trebuhu so me grabili prijetni krči in zdelo se mi je, da imam med nogami pravcato poplavo.

Nenadoma sem nad seboj zagledala njen ljubek obraz, njene nasmejane in sočne ustnice pa so se prisesale na moje. Huh, kako jih je znala uporabljati!
Poljubljali sva se kar nekaj minut, božali druga drugo, njena mucka pa je želela priti čim bližje moji. Nekako se mi je le ugnezdila med nogami in končno uspela pritisniti svojo potrebnico k moji utopljenki. Tokrat sta se sočno poljubili še mucki in priznati moram, da v življenju še nisem izkusila prijetnejše reči.
Počasi jo je masirala s svojo, se s svojim nabreklim gumbkom gnetla ob mojega in me pripravljala na vnovičen vrhunec. Nisem verjela, da bom kdajkoli uspela prihajati v serijah, a Nataša me je do tega znala popeljati. Preživeli sva čudovit večer in naslednji dan je na mojem mobilniku ves čas utripala njena telefonska številka.

Nisem se ji oglasila in počutila sem se kar nekoliko krivo, ko sem utišala telefon, se obrnila naokoli ter z dlanjo prešla po izklesanem moškem telesu. Njegov izmučen korenjak je obležal na njegovem stegnu, jaz pa sem pri tem obujala spomin na prejšnji večer in zaporedne orgazme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.