Magazin
27 ogledov

Nočitev na kmetiji od 20 evrov

kmetija
1/4
Shutterstock
Sprehod v jesensko obarvani naravi združite z okušanjem domačih tradicionalnih dobrot in spoznavanjem življenja na vasi.

Obisk turističnih kmetij ponuja uživanje v domačih jesenskih dobrotah in oddih v počasnem vaškem ritmu. Slovenija je v tujini znana po kakovostni tovrstni ponudbi, ki zajema vse prej omenjeno in še veliko več. Preverili smo, kaj vse vam je na voljo na različnih koncih države.

Boljše od živalskega vrta

Turistične kmetije so odlična izbira za družinski izlet ob koncu tedna, saj bodo otroci lahko čisto od blizu spoznali vrsto domačih živali, s katerimi se v mestu le težko srečajo, ter se poučili o naravi, rastlinah in delu na kmetiji.

Umirjen oddih v dvoje

Če bi se želeli od družinskega vrveža odmakniti ali pa si z boljšo polovico preprosto privoščiti romantičen oddih daleč od sveta, vam turistične kmetije ponujajo tudi to. Nekatere imajo v svoji ponudbi velnes, druge so v sobe namestile peči na drva, tretje imajo parom prilagojene tematske ponudbe, pri prav vseh pa si lahko privoščite dolge sprehode po neokrnjeni naravi.

Športno v naravi

Na veliki večini kmetij je poskrbljeno tudi za športne navdušence. Hojo in pohodništvo smo že omenili, poleg tega pa si lahko izposodite kolesa, se odpravite do bližnjih športnih središč (smučišč, jezer, morja) ali okolico raziskujete na konjih.

Od 20 evrov

Cene se razlikujejo glede na ponudbo, začenjajo pa se že pri 20 evrih (nočitev z zajtrkom). Vse informacije o ponudbi turističnih kmetij lahko najdete na spletu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.