Magazin
16 ogledov

Nogomet kriv za seks z bivšim

Žurnal24 main
Legel je na hrbet, jaz pa sem mu brez sramu navzdol potegnila spodnjice. Njegov lepotec me je dobesedno klical k sebi in nikoli se mu ne bi mogla upreti.

Uh, kako me je moj tip razjezil s prekletim nogometom. V torek naj bi šla na romantično večerjo, ki mi jo je obljubljal že celo večnost, nato pa je vmes prišla Liga prvakov in ostala sem brez večerje. Bila sem besna, a ne toliko, kot sem postala nekaj minut kasneje. Obljubil mi je, da bova večerjala v četrtek, pa se je spomnil, da je takrat pokal UEFA, vikend pa ima tako ali tako rezervirano mesto pred televizijo, ki v naši hiši premore samo športne dogodke. Tako močno me še ni prizadel, pa čeprav med naju vedno pride šport. Vselej sem si govorila: "Bolje šport kot pa kakšna baba." Tokrat pa je šlo preko vseh meja in začela sem se spraševati, ali ne bi bilo morda bolje, da bi imel enkrat na mesec drugo, ostale dneve pa mene, če vmes seveda ne bi bil zainteresiran za šport.

Ihtavo sem z glasnimi koraki stopila po hodniku, pograbila plašč in se odpravila v jasen, hladen večer. Prižgala sem si cigareto, da bi se malce pomirila, in pri koncu čika opazila, da sem že precej daleč. Jeza me je zamotila in kar naenkrat sem se znašla pred hišo, kjer živi moj nekdanji ljubimec. Ta podatek sem trdno skrivala pred svojim ljubosumnim tipom, ki me je vsak dan prevaral s kakšnim športnim dogodkom, saj ga je še kako dobro poznal. Tudi sama pa nisem izbrisala njegove telefonske številke, ki je shranjena pod imenom Ana, tako da ne bi mojemu postalo kaj sumljivo, če bi kaj brskal po imeniku.

Potegnila sem aparat iz žepa in z blagim nasmeškom začela pisati SMS-sporočilo. "Hoj, kako si kaj? Jaz tavam naokoli, v bistvu stojim pod tvojim oknom." Pritisnem OK in se zazrem proti njegovemu oknu. Vedela sem, da je doma, saj je bil avtomobil pred hišo, peš pa ni šel niti do bifeja, še posebej v tistem mrazu ne. Rad se je kazal z novim športnim BMW-jem, kar pa je bilo tudi razumljivo. Hehe, "Ane" oziroma Anžeta šport nikoli ni zanimal, zato ni bilo čudno, da je njegova glava hitro pokukala skozi okno. Bil je presenečen, da sem bila zares tam, in me povabil k sebi, da ne bi zmrzovala zunaj.

Živel je sam, saj se nikakor ni mogel odločiti za družino, ko mu je bilo svobodnemu tako lepo. Zabave, lepa dekleta, bil je uspešen v poslu in prav ničesar ni pogrešal, zaenkrat. Vedela pa sem, da me ima še vedno v glavi, saj najinih izjemnih noči ni mogel kar tako pozabiti. Ko sem mu razložila, kaj počnem zunaj, me je pobožal po laseh in dejal, da sem storila prav, ko sem šla ven. Vedno je bil pripravljen potolažiti me in mi nuditi oporo. Tudi na večerjo bi me peljal, ko bi le hotela, a isti hip sem si zaželela nekaj povsem drugega.

Na srečo pa mojega bivšega nogomet niti malo ne zanima. © iStockphoto

 
Sklonila sem se k njemu in ga poljubila. Moja roka je predrzno padla v njegovo naročje in se izgubila za spodnjicami, ki so bile vse, kar je imel na sebi. Razen oprijete majice, seveda. Zaupal mi je, da je ravno izpod tuša in kakšna škoda je, da se nisem oglasila prej, saj bi se lahko tuširala skupaj. Ideja se mi je zdela izjemno mamljiva, odvrnila pa sem, da še ni vse izgubljeno. V rokah sem imela kmalu njegovo pokončno batino, po kateri sem se sprehajala s svojo pestjo in uživala ob njegovih dotikih, ki so prek prsi že prišli do spodnjega dela mojega pohotnega telesa.

Vedno se me je znal dotakniti tako pozorno, nežno in hkrati dovolj čvrsto, da sem uživala, kot bi to počela s svojimi mislimi. Prestavila sva se na veliko udobno posteljo, ki od sebe ni odajala nikakršnega zvoka, pa naj si še tako zavzeto skakal po njej. To sem vedela že od prej. On je legel na hrbet, jaz pa sem mu brez sramu navzdol potegnila spodnjice in jih zalučala na tla. Njegov lepotec me je dobesedno klical k sebi in nikoli se mu ne bi mogla upreti. Moje vlažne ustnice so se hitro prisesale nanj, krožile po nabrekli rožnati glavici, nato pa se nenadoma spustile navzdol po čvrstem stebričku, tam nekje do sredine. S prsti sem gladila polna moda, ki so tisti hip že nabirala zalogo vročega orgazma, ki sem si ga tako močno želela globoko v svojem grlu.

Njegovi prsti so se poigravali med mojimi nogami in silili v vlažen cvet, ki se je dobrohotno razpiral in se medil od zadovoljstva. Bila sem presrečna in dejansko zaljubljena, pa čeprav samo za tistih nekaj prekrasnih minut. Ležerno sem legla poleg njega, a v roki še vedno držala njegovega korenjaka, vlažnega od mojih ust. Ker se ni premaknil niti za centimeter, sem z nogo krenila preko njegovega pasu in se s potrebno češpljico dotaknila vrha oboževanega lepotca. Z zibajočimi gibi sem se nato prav počasi nasadila nanj, zopet samo do polovice, kot bi si želela le še malce predigre in nežnosti.

Bil je v nekem drugem svetu in že blebetal neumnosti, ki jih navadno ne izusti noben moškI. Takrat sem sedla nanj do konca, ga pogledala globoko v oči in s pravim trebušnim plesom pripravila njegovega korenjaka do tega, da je iz njega brizgalo kot iz gasilske cevi. Hitro sem skočila k njemu in pogasila požar v mojih ustih in mu še enkrat dokazala, da brez mene tudi v prihodnosti ne bo mogel doživljati tako globokih in fenomenalnih orgazmov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.