Magazin
201 ogledov

Nogomet vsaj za hipec pozabljen

170909_zgodba1 Žurnal24 main
Bil je na robu joka, ko je iz televizije žalostno zadonelo, da so Američani v izdihljajih svoje tekme dosegli zadetek, ki je naše junaške fante poslal domov.

Ni je bilo grde besede, ki je ne bi izgovoril in vedela sem, da bi vsaka moja reakcija na to pomenila katastrofo.

Počakala sem nekaj minut, da je prišel k sebi, tudi meni je bilo hudo, toda njemu, kot nogometašu še toliko huje. Ko je bil nato nekaj minut povsem tiho, sem se previdno prisedla k njemu in ga prijela za roko.

Poslušala sem izliv njegovih čustev, kako in zakaj se je tako zgodilo, na koncu pa je zaključil, da se je z nami pač poigrala usoda in da so fantje kljub temu neizmerni junaki. Poljubila sem ga na lice in kot iz topa izstrelila: "Si za enega hitrega?"

Na ustnice se mu je zarisal blag nasmeh in kljub temu, da sem mu pravkar ponudila največ, kar si bi sploh lahko zaželel, pa nisem bila ravno prepričana, da bo ponudbo sprejel.

Z roko sem mu previdno segla za hlače in v trenutku, ko sem pograbila njegovega spečega korenjaka, je njegovo razočaranje vsaj za nekaj časa izginilo z obraza. Kar naenkrat je bil videti precej boljše volje, kljub temu, da tega izrazito ni želel pokazati.

Čutila sem, kako se mu povečuje utrip z vsakim mojim premikom roke v njegovih hlačah, pa čeprav mu je srce pred kratkim popolnoma podivjalo. Ud v roki je zanesljivo nabrekal in mi nudil vse boljšo podporo, kmalu pa je postal tako velik, da v hlačah zanj enostavno ni bilo več prostora.

Gledala sem ga v oči in mu masirala korenjaka, njegova desnica pa je odpotovala navzdol po mojem hrbtu in se ustavila na moji ritki. Še vedno nisem bila povsem prepričana, da grem v pravo smer, ko pa sem se čudovitega korenjaka dotaknila z usti in so njegovi prsti spolzeli za moje spodnjice, je bilo jasno.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z drugo roko je posegel po daljincu in ugasnil televizijo iz katere so bučale nadležne reklame. Nenadoma je vse postalo tiho in jasno je bilo slišati le cmokanje mojih ustnic okoli njegovega ponosa, ki je stal pokonci. Polzela sem z njimi po lepem, gladkem udu, ki mi je dotlej nudil že ničkoliko lepih trenutkov.

Tokrat sem se ga lotila izključno iz razloga, da pomirim ubogo, razočarano dušo, a kaj kmalu tudi sama začutila veliko željo po tistem, kar se je pripravljalo. Z nekaj truda se je s prsti uspel od zadaj, preko čvrstih hlebčkov, prebiti do mehke mucke, ki se je v trenutku pričela vlažiti in kazati kako zelo si ga želi.

Njegovi prsti so prihajali vse globlje, prav tako kot je vse dlje v moja usta prihajal njegov ponos, katerega pa sem si želela imeti v tistem trenutku nekje drugje. Z glasnim cmokom sem se ločila od ljubke glavice, vstala in se pred njegovimi očmi slekla.

Iztegnil je roke proti meni, jaz pa sem se z največjim veseljem usedla na njegovega korenjaka, ki je streljal proti meni. Pohotno sem napela zadnjico, usločila hrbet, joški pa sem mu naslonila na obraz.

Z ustnicami je objel nabreklo bradavičko, na kateri sem začutila migetanje njegovega vročega jezika. Ob vsakem gibu z boki sem v njemu povzročala večjo evforijo, on pa je s svojimi rokami krepko pograbil moji ritnici in mi pomagal, da sem se še lažje privzdigovala v trenutkih, ko sem jemala zalet, da bi nato z največjim užitkom  sedla nazaj nanj do samega konca.

Po joških me je žgalo od njegovih vrelih ustnic, med nogami pa mi je vrelo od vzburjenja, ki je divje naraščalo vse do trenutka, ko sva eksplodirala in se združila v eno. Nogomet je bil vsaj za hipec pozabljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.