Magazin
296 ogledov

Nor na seksi ritke

null Žurnal24 main
Pri vseh rečeh je bil precej zmeren in ko sem stopila v akcijo zapeljevanja, sem vedela, da obstaja le ena pot, da ga osvojim. Nor je bil na seksi ritke.

Vsak dan sem se trudila pokazati mu svojo napeto lepotičko. Hlebčka sta tisti dan kukala izpod minimalističnih hlačk, ki so več kazale kot skrivale. Pa kaj potem?

Bilo je poletje in nadvse primerno, da sem jih imela na sebi. Sicer sem bila res videti bolj kot dekle s plaže, a pohotne moške oči so mi pravile, da počnem dobro stvar. Vsi smo uživali, le njihove žene in dekleta nekoliko manj.

Stopila sem predenj, ko je sedel na vrtu našega lokala kjer sem stregla. Sicer je vedno naročil hitro in prijazno pozdravil, a kaj več od njega nisem slišala. Tokrat pa so mu oči opazno obstale v višini mojega pasu in komaj je čakal, da odidem od njega ter pokažem svoja hlebčka. Opazovala sem ga v šipi velikih vrat in se zadovoljno zahihitala, ko sem videla, da se ne more ločiti od moje seksi zadnjice.

Med pripravljanjem pijače sem se domislila, kako bom nadaljevala in ko sem se vrnila k mizi, sem zadela v polno. Napeljala sem ga na razmišljanje o sladoledu, ki mi ga je takoj ponudil, jaz pa sem si vzela nekaj minut prosto in ob njemu polizala slastno kepico hladne osvežitve.

To sem počela na tako zapeljiv način, da je enostavno moral izustiti nekaj v smeri večernega zmenka, katerega sem seveda takoj pograbila z obema rokama. Tisti dan sem bila najsrečnejši človek na svetu in sem razmišljala le še o večeru. Vedela sem, da mu bo nerodno in bo hotel biti prijazen, jaz pa sem si  nadvse želela njegovega tiča že kar na začetku.

Večer je prišel, najin zmenek tudi in moja zapeljiva ritka je bila še bolj seksi. Celo tako zelo, da mi je priznal svoje poglede nanjo. Nagajivo sem mu jo nastavila, naj jo malce potreplja, nato pa se je vse skupaj odvijalo tako zelo naravno in nevsiljivo, da ni bilo niti malo nenavadno, ko sva se pozno zvečer v njegovem avtu pošteno mečkala.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Seveda njegove roke niti za hip niso izpustile mojih ritnic, jaz pa ne njegovega korenjaka, katerega sem z nekaj težavami vendarle uspela spraviti iz hlač. Slišati je bil več kot navdušen, še posebej takrat, ko sem mu ga objela z vročimi ustnicami in ga posesala globoko v usta. Slišala sem, kako mu pod hrbtom poka v sedežu, saj je na vso moč pritiskal nanj.

Noge je imel iztegnjene in uprte pod armaturno ploščo, jaz pa sem se mu zvijala po naročju in se izogibala prestavni ročici.  Kmalu sva se preselila nazaj, kjer je bilo več prostora. Hlačke sem imela vse nižje in končno sem tudi ostala brez njih.

Ko je prijel za golo ritnico je zavzdihnil, da imam najlepšo rit v vesolju. Zahihitala sem se, ga prijela za drugo roko in jo nastavila na joške. "Pa tele?" sem ga podražila. "Fenomenalne so," je odgovoril in potrdil, da so tudi moje čvrste joškice nekaj posebnega.

Z vratom sem se naslanjala na držalo avtomobilskih vrat, desno nogo sem imela poveznjeno preko naslona, vse do zadnje šipe, levo pa sem potisnila med sedeža. Kakšen prizor je uzrl pred seboj, verjetno ni potrebno razlagati. Padel je po moji češpljici, potiskal svoj jezik vanjo, jaz pa sem javkala in se privzdigovala proti njemu.

Glasno sem si želela njegovega tiča, katerega sem naposled vendarle ugledala tik preden je z njim krenil naprej med moja potna stegna. Z glavico korenjaka se je ustavil pri nabreklem ščegiju in ga z njo prav zapeljivo masiral. Bila sem v nebesih in se dobro zavedala, da mi bo prišlo v trenutku, ko mi ga bo zabil v premočeno češpljo.

To je storil kaj kmalu in na tisoče mravljincev, ki so se mi razlezli po telesu, so bili dokaz, da sem imela prav. Prihajalo mi je kot bi mi prvič in zadnjič, njegove roke pa so stiskale za moji ritnici, ki sta se bojevali s prijetnimi krči, ki so preplavili moje telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.