Magazin
687 ogledov

Noro se je poigrala z mano

081009_zgodba1_shutter Žurnal24 main
Živim sama in tako mi je tudi všeč. Nikdar nisem imela posebne želje, da bi se trajno vezala na nekoga, poslušala njegove ukaze, mu prala, likala in na koncu ne bi bila nič vredna.

Ponavadi se zadeva zaključi še celo s kakšno njegovo afero, tako kot v primeru moje kolegice.

Raje uživam življenje, grem, kamor mi poželi srce, in se družim z ljudmi, ki so mi tisti hip blizu. Včasih pride domov k meni na obisk katera od mojih prijateljic, tudi za več dni, ena od njih, Jasna, pa je name naredila prav poseben vtis.

Vedno sem govorila, da bi bila rada tako lepa in postavna kot ona, nikoli pa nisem pomislila, da me globoko v sebi neznansko privlači. Kadarkoli je nosila kaj zapeljivega, sem poskušala uzreti čim več, tuhtala o tem, kakšno spodnje perilo nosi, in na neki nenavaden način se mi je zdelo, da mi njeni nasmehi sporočajo nekaj več kot drugim.

Vedno sem imela rada moške, postavne, možate, ki imajo hitro trdega in jih ni težko spraviti v posteljo. Toda nikoli ne bi rekla, da bi se lahko zaljubila v žensko, pa naj je še tako privlačna na pogled. Z Jasno sva se družili kar nekoliko preveč, in kadar sva ponočevali, sva si večkrat precej odkrito priznali simpatije. Celo poljubili sva se na nekem žuru. Tako, čisto zares, z jezikom in na dolgo.

Kmalu sem na svojih ritnicah občutila njene dlani, moje pa so se povzpele k njenemu oprsju. Tisti hip sem začutila nekaj več. Preskok v najini izzivalni igri in na plano je privrela neka davno potlačena želja po ljubezni z drugim dekletom.
Tudi o trojčku sem nekoč že sanjarila, in sicer o takem z enim tipom. Trdim tičem se nikoli nisem nameravala odpovedati, vendar je bil tisti večer nekaj posebnega za naju.

Odšli sva k meni, kjer naj bi Jasna nekaj noči tudi prespala. Prvo noč sva bili budni in za to nama niti najmanj ni bilo žal. Najine poljube sva prenesli v posteljo, se otipavali in prišel je trenutek, ko sem pod prsti prvikrat začutila vlažno češpljico, ki ni bila moja. Jasna je glasno zavzdihnila, trebuh se ji je popolnoma umaknil sam vase, jaz pa sem s svojimi prsti odšla še dlje za njene spodnjice.

seks erotika zgodbica lezbijke | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Poljubljala se je bolje kot katerikoli od mojih tipov doslej in pohota v meni je rasla iz sekunde v sekundo. Stegni sem stiskala skupaj, mečkala svojo muco in hrepenela po njenih dotikih, ki so bili vse bližje. S prsti je zdrknila za rob mojih spodnjic in samozavestno krenila naprej, vse dokler je ni cele prekrila s svojo roko. Bilo je božansko in česa lepšega si skoraj ne bi mogla zaželeti.

Potem pa se je dvignila na roke in kolena ter potegnila moje hlačke z mene. Z rokama se je uprla na moja pokrčena kolena in jih nežno razmaknila. Blaženo se je zazrla tja daleč med moje noge in rekla, da imam čudovito mucko. Ko je dodala, da mi bo pokazala nekaj, česar še nikoli nisem bila deležna, sem takoj vedela, kaj ima v mislih.

Bila sem evforična in otrpla pričakovala njene vroče ustnice, ki so takrat že potovale od kolen navzdol, pa po notranji strani stegen vse do tako zelo pohotne mucke, ki se je že povsem raznežila.

Prvi stik je bil nepozaben in mislila sem, da mi bo v trenutku prišlo. Zadnjico mi je dvignilo v zrak, mucko pa sem ji dobesedno tiščala na našobljene ustnice, med katerima je migetal njen izredno spreten jeziček, ki me je tako zelo razveseljeval. Grabila sem se za prsi, si masirala bradavički in ječala, kot nisem še pod nobenim moškim. V mucki sem čutila ali njen prst ali pa kar špičasti jeziček in od takrat dalje se spomnim bore malo.

Pohotna sem se premetavala po postelji, ječala in se ji nastavljala, ona pa se je za hip ustavila, se povsem slekla in mi prvikrat pokazala svoje golo telo. Legla je name in na vzburjeni muci sem kmalu začutila njen vlažen, pristrižen kožušček. S svojo mucko je drgnila ob mojo, moje noge so švignile visoko v zrak, da sva z vlažnimi pohotnicami prišli povsem skupaj, nato pa je sledilo obdobje ekstaze in do tistega hipa meni neznane moči zaporednih orgazmov, ki so čudovito stresali moje telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.