Magazin
102 ogledov

Nova tarča (27. del)

Seks Žurnal24 main
Janez se v službi ni počutil dobro. Po glavi so se mu vrteli filmi iz preteklih dni, joški in luknjice, ki so se mu nastavljale zadnje čase, in prav nič kaj vesel ni bil nasmejane lepotičke, ki ga je prosila, če ji zapne zadrgo na obleki.

Toliko ljudi tam, ona pa prav k njemu. Očitno je nekaj bilo na njem, da so ga obletavale kot čebele rožice. "Najlepša hvala, lepotec! Se ti oddolžim s kavico," je zažgolela, tik preden je stekla v studio.

Ni se mogel več smejati in končno mu je postalo jasno, da tam v hrano nič ne dajejo, pač pa te otopi vsa ta masa seksi punc, ki skačejo okoli tebe, se ti ponujajo in te vabijo v posteljo v upanju, da zaradi tega dobijo še kak posel več.

Torej je bilo vse res in so fantje, ki so ga prvi dan sprejeli medse, govorili resnico. Zanje so bile te punce rutina, in ko je že komu vsaj malo zadišalo po privlačnih zmenkih, so pač prikimali in zadeva je bila urejena. Večina jih je bila samska. Že od nekdaj oziroma ločeni in prav nobene potrebe niso čutili, da bi se spet vezali na daljše obdobje z isto žensko. Janez je začel razmišljati, ali je to sploh še njegova sanjska služba. Kmalu je dobil odgovor, da vendarle še ni na isti stopnji z drugimi fanti, kajti količina sline v ustih, ki se mu je nabrala ob prihodu rasne gazele v prostor, je govorila, da bo preteklo še nekaj vode, preden bo otopel kot oni.

Bila je Sandra, o kateri je fante že slišal govoriti. Visoka mačka, izjemno dolgih in lepih nog, dolgih temnorjavih kodrov, zagorele polti, njene napete prsi pa so spominjale na najbolj sočen in okusen sadež daleč naokoli. V visokih petah je bila še višja, in ko je snela velikanska sončna očala, je pokazala še par magičnih temnih oči, ki so izražale silno samozavest in nekoliko nadutosti. Z njo ni uspelo še nikomur, posla pa je imela dovolj, saj je bilo takšnih supermanekenk zares zelo malo.

"Ko boste zaprli usta, mi lahko poveste, kako vam je ime," je nesramno dejala Janezu, ki je nepremično strmel vanjo. Zaprl je na široko odprta usta, pogoltnil slino in se predstavil. Ker pa je tudi sam že v sebi nosil nek renome, se je obrnil in odšel proč. "Oj, mi ne bi pomagali?!" je zavpila za njim. Janez je le odmahnil z roko in odšel svojo pot. S tem je dal lepotički misliti, da ga ni povsem očarala, kljub prvemu vtisu, da ne more sneti oči z nje. Pomislila je, da je prvi, ki ji je doslej obrnil hrbet, in ves dan jo je spremljal občutek, podoben izzivu, da bi ga morala speljati na kriva pota in dokazati svojo nadvlado nad pohotnimi fanti. Ti pa so opazili, da Sandra meče poglede proti Džoniju, a ta se ni dal motiti. "Fantje, jaz sem vendar poročen!" je dejal tako na glas, da ga je slišala tudi ona.

Tedaj je pomislila, da bo izziv še večji, in si ga globoko v sebi še močneje zaželela. Janezu se je obetala velika avantura, fantje pa so se njegovi iskrenosti pošteno čudili, nato pa le še na ves glas smejali. Tudi Janezu ni bilo vseeno kljub igri, ki jo je igral. Če bi ga na primer s takšno lepotičko zalotila žena, sploh ne bi šel z nje. Raje bi ženo prosil, naj zapre vrata in ga počaka v sosednji sobi.

Tako ali tako bi nasrkal in zakaj ne bi potem užival do konca? Vedel je, da se ji ne bo mogel prav dolgo upirati, ni pa mogel vedeti, kaj ga čaka. Še tisti dan mu je pokazala vso svojo lepoto, prosto stoječe dojke z ljubkimi bradavičkami in napeti ritnici, ki sta se ves čas nastavljali pred fotografski objektiv. Svetleče tangice bi kar z usti potegnil z nje, a se je uspel vsaj še za nekaj časa obvladati.

Vedel pa je eno stvar, te službe ne bo zapustil nikoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.