Magazin
13 ogledov

Novinarsko središče v Beogradu

V tiskovnem središču so na voljo štiri velike konferenčne dvorane z računalniki, Žurnal24 main
V sklopu organizacije Eurosonga je v Beogradu dobro poskrbljeno tudi za novinarje. Tako imenovani press center oziroma tiskovno središče je kakšnih deset minut hoje od prizorišča Beograjske arene v Sava centru.

V tiskovnem središču so na voljo štiri velike konferenčne dvorane z računalniki, spletno povezavo, informacijskim središčem in telefoni, ki pa sprejemajo samo vhodne klice. Posebni avtobusi vsakih 15 minut vozijo od Sava centra do Beograjske arene, kjer se odvijajo priprave, generalke in kjer bo prireditev Eurosong. Novinarsko središče se odpre zjutraj ob devetih in zapre ob polnoči, kar je ena od najpogostejših pritožb – saj mnogi menijo, da bi moralo biti novinarsko središče odprto 24 ur na dan.

Pred Sava centrom so parkirani tudi avtomobili s sateliti, ki služijo televizijskim hišam, da se neposredno javljajo v televizijske programe. Dogodek pokrivajo vse večje medijske hiše, med drugimi so tu tudi novinarji Reutersa in britanske televizije BBC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.