Magazin
17 ogledov

Novo leto v postelji

Žurnal24 main
Silvestrovo sva z dragim preživela povsem enako kot ponavadi. Na predvečer novega leta sva se na smrt sprla in v tišini sedela vsak zase.

Kot ponavadi je bil televizijski program za en klinac, tako da mi daljinec v roki ni kaj dosti pomenil. Vsako leto se spreva zaradi kakšne bedarije, a se do polnoči ponavadi pobotava. Tokrat ni kazalo tako dobro, saj sva bila še ob enajstih kot dve mumiji. K sreči sem naletela na neko smešno serijo in se prva začela smejati. Kmalu tudi on ni zdržal več, in ko sem mu omenila, da je zares vsako leto isto, sva legla skupaj. Na mizi je bilo vse polno dobrot, obiskov sva se rešila, pa še pobotala sva se.

Skočila sem pokonci, zgrabila USB-ključek in ga potisnila v režo na DVD-ju. Izbrala sem vroč filmček, za katerega mu še nisem povedala, in opazovala njegov prikrit nasmeh. Delal se je nezainteresiranega, a že hiter prelet moje roke pod odejo je razkril povsem drugačno razpoloženje. Tisti večer je nisem več odmaknila z njega. Drgnila sem mu ga ob gledanju filma, ki se je že kar dobro razvnel in bejba ga je ravno imela v ustih ter delala tiste poglede, kot bi ji bilo vse skupaj neznansko všeč. Pogledala sem mojega in mu v očeh takoj prebrala že staro željo. Tega pač nisem počela in vsakokrat sproti me je zaman prosil, da bi mu ga obdelala z usti. Vedno sem se držala načela, da tista zadeva ne sodi v usta, toda ... Ob držanju čvrstega korenjaka sem postajala vse bolj potrebna, nato pa je še on položil svojo dlan na moja vroča stegna, ki so se začela takoj razmikati. Ni želel takoj za hlačke. Rad me je takole dražil, da sem bila že čisto mokra, nato pa me zagrabil za češpljo, ki se mu je takoj vdala. Toda ne tokrat.

Odmaknil je roko, ko mi je bilo najbolj milo pri srcu in bi ga takoj naskočila, ko bi samo omenil. Brez besed je gledal film in v meni povzročil vihar besa. Ko sem ravno želela povedati nekaj sočnega, je pripomnil, da brez tistega danes pač ne bo šlo. Namignil je proti televiziji, kjer se je trapasta, napihnjena blondinka še vedno davila s povsem poslinjenim tičem. Ne! To pa že ne. Toda ... bila sem tako potrebna ... Z odprtimi usti me je pospremil, ko sem začela lesti pod odejo njegovemu korenjaku nasproti. Objela me je popolna tema, a vseeno sem še kako dobro vedela, kdaj sem povsem blizu njegovega dolgina. Nisem želela kaj dosti razmišljati, ko pa sem bila že tako daleč. Požrla sem svoj ponos in njegovega tiča tudi. V bistvu sploh ni bilo tako hudo in sem z vsakim gibom, ki sem ga naredila, čutila večjo potrebo po tem početju. Bil je navdušen, saj je ves čas močno trzal z mišicami in krčil prste na nogah. Rekla sem si, da se je treba kdaj pa kdaj tudi žrtvovati za ljubezen, in še enkrat pogumno napadla povsem trdega korenjaka. Kmalu sem na svoji glavi začutila njegovo roko, kar mi ni bilo preveč všeč, saj sem se še kako dobro spomnila prizora iz filma, ko je moški blondinko krepko nabil z usti na svojega junaka in ji ni pustil dihati. No, saj je bila plačana za to, jaz pa pač ne.

K sreči mu ni padlo na misel kaj podobnega, je pa dejal, naj se z ritjo obrnem k njemu, saj si želi priti do moje sladke mucke. Zavzela sva zloglasno pozo 69 in z njegovim jezikom v moji češplji sem postala povsem divja. Ne le, da sem ga imela ves čas v ustih, pač pa sem ga začela tudi na vso moč sesati, oblizovati in ga nasploh spravljati ob pamet. Ko je dejal, da mu bo prišlo, sem dejala, da niti v sanjah, in se poleg njega postavila na vse štiri. "Prišlo ti bo tam zadaj!" sem dejala in pokazala na ritnici. Prav nič se ni pritoževal in se takoj oprijel napetih ritnic, ki sta ga tako željni in visoko dvignjeni v zrak pričakovali sredi postelje. Ni še odbila polnoč, toda jaz sem imela ves čas pred očmi veličasten ognjemet v vseh mogočih barvah, glasno pokanje pa je zamenjalo glasno stokanje, vse do trenutka, ko je v zrak brizgnila ne srebrna, pač pa bela penina. Voščila sva si veselo in zdravo novo leto 2009!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.