Magazin
72 ogledov

"O Bog, kako mi prihaja!"

Seks z prijateljico je lahko zelo lepo doživetje, vendar pazite, saj odnos med v Žurnal24 main
Ko sem vstopil v apartma in odložil ključe na omarico, sem šel pogledat, kje je moja lepotička. Pričakoval sem, da bo skakljala po sobi ter iskala svoje spodnje perilo.

Prejšnji večer je bil zares buren in tudi sam sem zjutraj svoja oblačila nabiral po poti do kopalnice. Ko sem odhajal, sem njen rožnat modrček našel pri vhodnih vratih. Pobral sem ga, se nasmehnil in ga povonjal. Še vedno je tako lepo dišal po njenem parfumu, ki je predstavljal citruse na nek zanimivo sladek način. V kopalnici še ni bila, to sem lahko videl, ko sem pokukal vanjo. Njena večerna obleka je bila še vedno na tleh, pred spalnico pa sem našel njene spodnjice. Čudil sem se, da jih nisem videl, ko sem vstal.

Znova sem se nasmehnil, saj sem vedel, da je še vedno gola. Potiho sem odprl vrata in pokukal v sobo. Obstal sem kot vkopan in celo prenehal dihati. Da je le ne bi prebudil. Ležala je tam na sredi postelje kot bi želela pozirati vrhunskemu slikarju. Njene roke so bile v višini ramen, njeno telo rahlo zvito v bokih, dolge noge pa so se nesramno razmaknjene dotikale robov postelje na eni in na drugi strani.

Previdno sem vstopil, zaprl vrata in sedel na stol nasproti nje. Šele takrat sem se zavedel, kako močno mi že stoji. Z roko sem si šel za hlače, da bi ga naravnal, saj je boleče pritiskal ob njih.

V tistem trenutku se je njena glava nekoliko zganila, veke so se leno priprle in s počenim glasom je zavzdihnila: »Baraba.«

Nato je znova zaprla oči in se leno pretegnila. Počutil sem se kot otrok, ki ga ujamejo z rokami v marmeladi. Mislila je, da si ga mečem na roko, medtem ko jo opazujem tako lepo in povsem golo sredi moje postelje. Po tem, ko me je zalotila mi je bilo vseeno. Zares sem ga pričel gonit na roko in iz sekunde v sekundo sem postajal bolj potreben. Znova je razmaknila svoje noge in mi pokazala čudovito, gladko češpljico. Videti je bila kot nežna dišeča vrtnica, ki se razpira v nov prelep dan. Potegnil sem roko iz hlač, vstal in krenil proti postelji. Sedel sem ji k nogam in jo pričel božati po njih. Z desnico si je šla preko trebuha, zapredla od ugodja, nato pa se s prsti pričela dotikati po češplji. Stisnila je roko med stegna, jo mečkala z njimi in še glasneje zapredla. Nato me je prijela za roko ter potegnila k sebi. Objel sem jo okoli bokov, ustnice pa našobil v poljub, ki je pristal na notranjem delu njenega stegna. Dišala je kot cel vrt različnih rož in ko sem se z ustnicami približeval najlepšemu cvetu v temu vrtu, so se njene noge zapeljivo razmaknile in me sprejele medse. Poljubil sem jo naravnost na češpljico, po njej potegnil z jezikom in z njegovim vrhom razprl pohotno lepotičko, ki je pred le nekaj urami poskrbela za nekaj mojih najboljših orgazmov v življenju.

Zdelo se mi je, da se je ne bi mogel nikoli nasititi. Božala me je po laseh, vijugala po postelji s svojo lepo zadnjico, nato pa dejala: »Daj me ljubi … daj me tako, kot znaš samo ti.«

Privzdignil sem se toliko, da sem si lahko slekel hlače, nato pa s svojim nabreklim korenjakom krenil k njej. Noge mi je naslonila preko ramen in ko sem se sklonil nad njo, je imela zadnjico nastavljeno precej od postelje. Prodrl sem vanjo z največjim užitkom, napolnil njeno sočno češpljico in ji jezik potisnil v usta. Z nogama me je pritiskala navzdol k sebi in si na obraz nadela tisti izraz, ko človek ne ve, ali sploh še diha. Odprtih ust je nepremično zrla naravnost vame in ostala tako vse dokler tišine ni nenadoma pretrgal njen krik: »O Bog, o Bog, kako mi prihaja!«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.