Magazin
6 ogledov

Oaza ljubezni

Pri opremljanju spalnice se osredotočite na svoje sanje, okus in stvari, ki vas Žurnal24 main
Želite svojo spalnico spremeniti v ljubezensko oazo in se v njej počutiti romantično in seksi? Potem pozabite na svilene rjuhe, rdečo barvo in ogledala, saj spominjajo na bordel in delujejo neokusno.

Pri opremljanju spalnice se osredotočite na svoje sanje, okus in stvari, ki vas vzburjajo. Pomislite na stvari, ki si jih želite, ali še bolje, na stvari, ki si jih ne želite videti, ko ste v objemu svojega izbranca. Predmeti, ki sami po sebi spominjajo na seks, so običajno manj erotični, zato raje izberite seksi dekoracije, ki se skladajo z vašo spalnico.

Postelja polna blazin
Pomislite, kako lepo se je ljubiti na postelji polni mehkih blazin. Več jih je, bolj boste uživali. Izberite takšne, ki bodo v barvi in dizajnu skladne z ostalo opremo in se poigrajte z izbiro različnih materialov. Izberite lanene, bombažne in svilene blazine, ki vam bodo v mračnih nočeh pričarale presenečenja, polna lepih občutkov.

Poigrajte se s svetlobo

Čeprav dišeče svečke pričarajo romantično vzdušje, se raje odločite za manj nevarne lučke, ki jim lahko poljubno regulirate moč svetlobe. Romantično vzdušje bodo pričarale tudi obarvane žarnice z zanimivimi vzorci.

Privoščite si najboljšo posteljnino
Kupite si najboljšo posteljnino, ki si jo lahko privoščite. Naj vas razvaja drag bombaž, saten (zelo seksi in ugodno), lan ali svila. Odvisno od vašega okusa in seveda, finančne sposobnosti.

Glasba, hrana ljubezni
Pravo ljubezensko gnezdo mora biti nabito s strastjo in nepredvidljivostjo. Glasba je pomemben člen takšne atmosfere. Naj bo ritmična, seksi. Dajte si duška in jo poslušajte zelo naglas.

Manjše ogledalo
Velika stenska ali zidna ogledala nekaterim delujejo vzburjajoče, a dajejo cenen videz. Manjše ogledalo, ki ga postavite nad komodo, deluje bolj seksi.

Stvari, ki zavirajo romantiko
Spalnica ni prostor za televizor - v primeru, ko je na sporedu tekma, se lahko od romantike kar poslovite. Prav tako na vaš ali partnerjev libido negativno vplivajo družinske fotografije, fotografije bivših partnerjev, hišni ljubljenčki, umazano perilo, računi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.