Magazin
32 ogledov

Ob posvojitvi vam podarijo tudi hrano

S posvojitvijo boste kužku ali muci omogočili lepše življenje. (Foto: Shuttersto Žurnal24 main
Danes med 10. in 14. uro je v zavetišču Ljubljana akcija posvojitev psov in mačk.
Pripravite dom za novega ljubljenčka. Preden se odločite za posvojitev, poskrbite za to, da bo živalico pričakalo primerno okolje. Kupite posodice za hrano in vodo in nekaj igračk ter poskrbite za prostor, v katerem bo ljubljenček spal, za mačko pa pripravite še mačje stranišče.

Danes bo v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana v sodelovanju z Radiom Ekspres posebna akcija, pri kateri bodo vsakemu posvojitelju mačke ali psa podarili za pol leta hrane za novega hišnega ljubljenčka. Ob tem v zavetišču poudarjajo, da iščejo odgovorne posvojitelje. Posvojitve bodo od 10. do 14. ure, zato v zavetišču obenem obveščajo, da bo sprehajanje prestavljeno na čas med 14.00 in 15.30. Ob posvojitvi podpišete tudi pogodbo, s katero potrdite, da je žival zdaj v vaši oskrbi in boste dobro skrbeli zanjo. Pogodbo lahko natisnete in izpolnite že doma, najdete pa jo na spletni strani Zavetisce-ljubljana.si, kjer so vam na vojo tudi vse druge informacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.