Magazin
1855 ogledov

Obdelal me je na plaži sredi dneva

seks plaža vroča zgodbica Shutterstock
Ljubiti se na prostem, nekje v naravi, je zame nekaj najlepšega. Včasih zadeva izpade adrenalinsko, ker lahko vsak čas kdo pride mimo, spet drugič je povsem mirno, na samem, obkrožen s ptičjim petjem, žuborenjem potoka ...

Nikoli pa se še nisem ljubila sredi plaže ob belem dnevu in v času dopustov. Ob najhujši vročini so se vsi poskrili, le midva z dragim sva ostala pod senčnikom, srebala hladno pivo in se vse pogosteje dotikala, ter poljubljala. Nenadoma sem imela za kopalkami njegove prste, svojo roko pa globoko v njegovih kopalnih hlačah. Vzela sva si čas, saj se nama ni nikamor mudilo. Le na hitro sva preverila okolico in se še enkrat prepričala, da vsa ostala povsem sama. V daljavi se je na morju pozibavala jadrnica, a je bila vsekakor predaleč, da bi se z nje videlo kaj počneva.

Njegove ustnice na goli koži so me vse bolj razvnemale. Poljubljal me je po vratu in prsih, ter mi vmes slekel zgornji del kopalk. Njegov sredinec se je vrnil na mesto med mojimi nogami in v šali sem pripomnila, da imam kopalke tako mokre kot bi pravkar prišla iz vode. Nasmejan me je znova poljubil, potem pa z ustnicami krenil navzdol. Kljub silni vročini me je mrazilo od prijetnega ugodja, ko se je preko trebuha z jezikom sprehodil vse do mojega mednožja. Verjetno je tam žgalo še močneje kot samo opoldansko sonce.

Z jezikom se je pričel dotikati nabreklega klitorisa, z rokami pa objemal moji ritnici, ki sta se vse pogosteje privzdigovali od blazine. Še enkrat sem pogledala naokoli in ugotovila, da sva k sreči še vedno edina bedaka pod žgočim soncem. Očala so mi polzela po oznojenem obrazu in kmalu so mi padla preko nosu. Vrgla sem jih na hladilno torbo, potem pa se ponovno prepustila gorečemu ljubimcu, ki je dobro vedel kaj počne.

Z jezikom me je silil k prvemu orgazmu tistega dne. Še raje bi ga doživela skupaj z njim, kajti občutek, ko ti pride in mu vidiš na obrazu, da prihaja tudi njemu, je neverjeten.  Nagovorila sem ga, da leže name in mu sama slekla kopalne hlače. Z nogama se jih je le še otresel in mi za nekaj sekund prepustil pogled na veličastno orodje med svojimi nogami. Z roko sem segla po njem in si njegov vrh namestila točno pred malo požrešnico, ki se je utapljala v lastnem soku pohote. Krenil je naprej in takrat mi je za trenutek vzelo sapo. Takoj za tem sem globoko vdihnila suh in žgoč zrak, ter izdihnila ob njegov vrat. Dejal je, da imam vročo sapo kot v peklu. Vedela sem, da govori resnico, saj sem tudi sama še kako dobro občutila njegov vroč dih na moji prepoteni koži.

Nepričakovan in redek sunek vetra je podrl najin senčnik. Žal sva bila tako daleč, da nikomur od naju ni padlo na pamet, da bi ga namestila nazaj. Svoje dolge nohte sem zarila v njegovi čvrsti ritnici, ter ga potegnila nase, da je s svojim korenjakom končal globoko v meni. Iz grla se mu je izvil kratek stok in pogled se mu je popolnoma spremenil. Grimase užitka so prekrile vsak kotiček njegovega lepega obraza, sama pa sem ga z nogami objela okoli telesa in ga povsem ukleščila. Uporabila sem vse možne mišice, da sem mu z nožnico krepko objela nabrekel ud, ki je počasi polzel iz nje. Naslednji hip se je enako počasi vrnil, nato pa to počel vse hitreje in hitreje. Ječala sem čedalje bolj na glas in on je stokal, da mu bo vsak hip prišlo. Ni bilo še ravno takoj in tako mi je bilo všeč. Obraz mi je zaril med joški, s prsti povsem razprl privzdignjeni ritnici in se zabijal vame kot nor. Znova sva uspela ujeti skupen vlak in se razveseliti zadnje, najslajše, orgazmične postaje. Znoj je kapljal z njegovega čela in nosu name, vrela sperma pa iz velikega korenjaka na moj trebuh. Bila sem zadeta od orgazma, povsem nemočna in neznansko potešena. Edina slabost tisti dan pa je bila njegova ožgana zadnjica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.