Magazin
417 ogledov

Obdelal me je v garaži

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Vsiljivi tipi mi gredo ponavadi na živce, sem pa pred kratkim doživela eno redkih izjem.

Na vrtni zabavi me je ves čas obletaval nek samovšečen tipček, ki je bil na pogled sicer precej "njami", ampak je za moj okus izžareval kar malo preveč samozavesti.

Ni mi dal miru, zato sem ga okrcala, da je verjetno na kakšnih poživilih. To ga je spravilo v smeh, potem pa me je torpediral še z močnejšo dozo samozavesti.
"Moja poživila so hude bejbe! Takšne kot si ti!" Potem je zaplesal okoli mene in si me celo dovolil objeti okoli pasu.

Ponavadi bi takšnemu prisolila kakšno klofuto, toda ne njemu. Njegova posiljenost mi je postajala všeč in zdelo se mi je fino, da se tak lepotec, kateremu punc očitno ne manjka, zanima zame.

Še z večjim veseljem sem nagnila svoj kozarec s koktajlom in zaplesala v njegovem objemu. Med pozibavanjem bokov sva se nekoliko bolje spoznala in ugotovila sva, da sva bila pred leti celo soseda.

Zopet se je zavrtel in me objel od zadaj, jaz pa sem molila roke od sebe in skušala plesati v njegovem živahnem ritmu. Nisem bila povsem prepričana, a zdelo se mi je, da na mojo ritnico pritiska z nečem drugim kot le s stegnom. Ko sem mu to omenila, se je le zasmejal in vprašal ali me moti.

Šele takrat sem sploh pomislila, da me v bistvu bolj vzburja kot moti, zato sem ostala tiho. To je bil prvi korak, kateremu je sledil njegov poljub na moj goli vrat, med nogami mi je kipelo od poželenja, njegovi prsti so se zapletli v moje in sledila je hitra hoja do vhoda v hišo.

Ni naju zanimalo udobje, ne postelja ali kaj podobnega. Želela sva se predati drug drugemu čim prej in na čim bolj nenavaden način. V sobe nisva upala, zato sva zavila navzdol proti kleti in garaži, kjer sva naletela na skrit kotiček med naloženo šaro.

seks strast passion zgodbica | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Njegove roke sem imela takoj v spodnjih hlačkah in šele takrat sem zares čutila kako zelo vlažno že imam. Oklepala sem se ga, da ne bi padla preko kakšne reči, on pa se ni dal motiti. Podiral je vse pred seboj, kot neuničljiv delovni stroj.

Takoj se je opazilo, da ima resnično nešteto podobnih izkušenj, saj se je znašel v prav vsakem položaju. Ni me motilo, saj tudi nisem živela v upanju, da bi postala resen par, kar po pravici povedano tudi ne bi želela. Šlo je za tisto trenutno hrepenenje po zadostitvi spolnega nagona, ki se je v samo nekaj minutah najinega druženja, močno razvil.

Nisem si uspela ogledati njegovega korenjaka, tako zelo hiter je bil in še enkrat sem se zalotila pri mislih, katerih bi se sicer sramovala. Želela sem mu ga obdelati z usti in to tako zelo, da bi potem nemočno prihajal po meni. Verjetno je šlo za podzavestno željo, da mu vrnem za porcijo samozavesti in pokažem, da je imam precej tudi sama.

Sicer pa sem bila povsem zadovoljna s pohotnim mečkanjem med zloženo staro šaro in mokrim cmokanjem moje potrebne mucke, ki je motilo tišino majhnega prostora.

Trudila sem se ostati tiho, toda prihajali so trenutki, v katerih še dandanes ne znam obvladati svojih dejanj. Trebuh mi je potegnilo noter, precej glasno sem zaječala, nakar se je oglasil še on in skupaj sva se prevalila na avtomobil, ki je parkiran stal ob naju.

Še zadnjič je zabil korenjaka med moja povsem prepotena stegna in od navdušenja z dlanjo udaril po pokrovu motorja. Namesto, da bi uživala v opojnih trenutkih, sva se morala na vrat na nos obleči in izginiti ven, saj se je na naju s predirljivim zvokom pričel dreti alarm v avtomobilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.