Magazin
165 ogledov

Obdelal sem jo na starinski mizi

seks erotika zgodbica strast Žurnal24 main
Prvič sem šel v starinarnico zgolj zaradi okrasne svetilke, ki sem jo želel imeti v delovni sobi. Nato pa sem tja začel zahajati redno.

Lepotička, ki je v starinarnici delala, me je s svojim nasmehom takoj osvojila. "Pa pridiva pogledat, ali se kaj najde," je dejala in me povabila v kletni prostor.
Iskal sem starejšo pisalno mizo ročne izdelave, ki bi se vklopila v stil, s katerim je bila že v detajle dodelana moja soba. Ves čas sem opazoval, kako zapeljivo migeta s svojo napeto zadnjico pred menoj. Tesna obleka, ki jo je nosila, je le še poudarila njene lepo oblikovane ritnice. V soju precej močne stenske luči sem opazil, da nosi izjemno erotično spodnje perilo.

Srce mi je začelo hitreje udarjati in spraševal sem se, ali je njen nasmešek na mestu zgolj iz vljudnosti ali pa mi želi sporočiti kaj več. Celo osebno telefonsko številko mi je dala, čeprav jo vedno pokličem na delovno mesto. "Kar pokličite, ko vas bo kaj zanimalo. Lahko pa se usedeva tudi h kakšni kavici in malce pokramljava." V kleti je v moji nosnici udaril vonj po starem, vonj, ki ga tako obožujem. Ni bilo klasične vlage, saj za stvari tam to ne bi bilo dobro. Vonj po lesu in kovini se je na zanimiv in prijeten način mešal z njenim sladkim parfumom. Znova sem se zagledal v njeno lepo zadnjico, ki se je tokrat še bolj napela pred menoj, saj se je sklonila nad kup krame, da bi nekaj izbezala od zadaj. Obleka ji je zlezla navzgor, hlebčka, ki sta se izrisala pred menoj, pa sta bila videti tako zapeljiva in mamljiva, da sem stopil tik za njo.

erotika seks strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Eno nogo je dvignila od tal, da bi se lahko sklonila še nekoliko bolj, a jo je v tistem hipu spodneslo. Ker sem bil blizu, sem jo instinktivno ujel in potegnil nazaj k sebi. Z zadnjico je pristala v mojem naročju, se vzravnala, popravila obleko in dolge kodre, nato pa dejala: "Huh, najlepša hvala! Malo je manjkalo, pa bi končala v ropotiji." Še vedno sem jo držal za boke, ona pa si je popravljala obleko. Obrnila se je k meni in nekako nenavadno pogledala v oči. "Le kaj vam zdajle hodi po glavi?" Je vprašala in se zaigrano, zlobno nasmehnila.

Ne vem, kaj mi je bilo, saj sicer tega nikoli ne prakticiram, ampak nenadoma me je nekaj prešinilo in sem jo poljubil. Srce mi je skočilo pod brado in čakal sem, da začne vreščati na pomoč in se me otepati z vsemi štirimi. Pa ni. Povsem se je predala mojemu poljubu, ga vrnila tudi sama in kmalu že ovila svoje vitke roke okoli mojega vratu. Adrenalin je divje brizgal po mojih žilah, med nogama pa mi je stalo za znoret. Čutil sem, kako se stiska k mojemu nabreklemu junaku in kako se mu poskuša s svojo muco približati. Pozabil sem, kdo sem in od kod sem. Živel sem le za tisti trenutek, ko je zadnjico naslonila na staro mizico, jaz pa sem ji z rokami potegnil obleko navzgor vse do pasu.

Nekaj pod nama je zarožljalo, nekje bolj stran zacingljalo, a naju to ni odvrnilo od namere, da potešiva svojo nenadejano pohoto. Odpenjala mi je zadrgo, jaz pa sem njej slačil spodnjice, o katerih sem še pred nekaj minutami samo sanjaril. S prsti sem se končno prebil do njenega mednožja, kjer je name čakala lično urejena mucka, močno ovlažena in okrašena z majcenim trikotničkom iz skrbno pristriženih dlačic. Krepko je držala za mojega tiča, kot bi ga želela iztrgati in ga imeti le zase. Krenil sem ji med noge, ki so se takrat še močneje razprle, z rokama se je oprijela vogalov stare mize, jaz pa sem s korenjakom prodrl v njeno čudovito vlažno češpljo.

Zaječala je tiho, a na dolgo, se še bolj čvrsto oprijela vogalov in z nogami pošteno objela moje telo. Mislil sem, da sanjam, kajti kaj takšnega je bilo prej možno le v sanjah. Prodiral sem s svojim pohotnežem v njene globine, se čudil, kako tesno in vroče je v njej, ter ugibal, ali bom zdržal dovolj časa, da jo potešim. Bilo je nepopisno lepo prihajati skupaj z njo, grabiti za njene čvrste prsi in ugotavljati, da bo tista miza pod njo ravno pravšnja za v mojo delovno sobo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.