Magazin
562 ogledov

Obdelal sem seksi vodičko

null Žurnal24 main
Enkrat za spremembo smo se s prijatelji odločili oditi skupaj na dopust, in to celo v družbi vodičke, ki je bila prava lepotička.

Ana ji je bilo ime, imela je dvaindvajset let in že od prvega dne se mi je zdelo, da flirta z menoj. Nikoli se niti ne poskušam upreti nobeni, ki je vsaj kolikor toliko privlačna, Ana pa je bila še precej več kot to. Bila je prava seksi mačka na dveh nogah, ki je že s samim gibanjem svojega telesa pri fantih povzročala trde tiče in misli na preuranjene orgazme. Bil sem vesel, da se je zagledala vame, to pa so opazili tudi moji nevoščljivi prijatelji.

Zbadanja kar ni bilo konec, ko pa sem naslednji večer namesto z njimi prespal v njenem apartmaju, so mi končno dali mir. Vsaj mislil sem tako. Že s samim povabilom, da prespim pri njej, mi je poslala jasen signal, česa si želi, zato nisem mogel igrati nevedneža, ki čaka, kaj se bo zgodilo. Bila je tako zelo našpičena, da je ves čas skakljala okoli mene in po meni, vse dokler ji nisem začel slačiti obleke. Opazil sem vzburjenje v njenih očeh, meni pa je srce dobesedno podivjalo.

Vedel sem, da bom kmalu na dosegu njene češpljice, ona mojega korenjaka, razmišljal pa sem, kaj vse tako živahna deklina rada počne. Kmalu sem izvedel. Čisto vse! Oralna izkušnja, ki mi jo je prikazala, je bila zame popolnoma nova dimenzija v mojem spolnem življenju. Z usti in jezikom, tiča obdelati na tak način, kot je to počela Ana …Totalna umetnost! Velikokrat me je pogledala v oči, kar se mi je zdelo še posebej seksi, nato pa z iztegnjenim jezikom prešla po celotnem nabreklem udu. Mešalo se mi je od zadovoljstva, ona pa je svojo seksi ritko potiskala visoko kvišku, a žal ne proti meni, saj je imela obrnjeno proč.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Pa ne za dolgo. Prvikrat v življenju sem izkusil pozo 69, pri kateri ti ona na usta potisne vročo mucko, sama pa z ustnicami objame tvojega korenjaka. Bilo je fenomenalno in nepozabno. Njena češpljica je tako zelo lepo dišala, ogenj okoli mojega tiča pa se je širil kot pravi gozdni požar. Pomislil sem na nevoščljive prijatelje in kaj vse bi dal, samo da bi me za hipec lahko videli.

Nato se je nepričakovano obrnila k meni, čeprav sem si še vedno želel lizati njen nabrekel ščegetavček in uživati s tičem globoko v njenih ustih. Razkoračila se je nad menoj, slekla še majico in mi tako prvikrat pokazala povsem golo telo. Bila je zares lepa. Z dlanmi se mi je uprla na prsi, z ritko pa se prav počasi spuščala proti pokončnemu korenjaku. Ko je bila s svojo ljubko češpljico že povsem blizu njegovega vrha, mi je zastal dih in globoko sem izdihnil ter vdihnil šele v trenutku, ko se je po njem spustila povsem do dna. Občutek je bil neverjeten in vse, kar sem še lahko storil, je bilo to, da sem jo prijel za zibajoče se joškice ter se prepustil njenemu ritmu.

Veselo je vrtela z boki, se spuščala povsem do konca in nato pohotno drgnila obme ter ječala, kako lepo ji je. Nenadoma se je privzdignila in mi rekla, naj vstanem skupaj z njo ter jo odnesem na balkon. Zamisel se mi je zdela izredno nora, a vseeno sem se nekako uspel skobacati iz postelje z njo vred, ne da bi mi zdrknil iz njene muce. Poželenje mi je dalo dodatnih moči in tako sem jo imel prav kmalu z ritnicama prislonjeno na ograjo balkona ter zabijal vanjo svojega korenjaka. Čisto nič ji ni bilo nerodno, ker bi jo lahko slišali sosedje, med katerimi so bili tudi moji prijatelji. Brez zadržkov je ječala, se glasno poljubljala z menoj in mi prigovarjala, naj jo še bolj pritisnem. Če je do takrat ni nihče slišal, pa so zagotovo vsi skupaj z njo doživeli glasen orgazem, ki je presenetil celo mene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.