Magazin
63 ogledov

Obdelala je pilotovega korenjaka

seksi stevardesa Shutterstock
Bil je lep dan in pred potniki ter posadko je bil prijeten let. Pilota sta se šalila na račun stevardes, ko pa je v kabino prišla modrooka Hanna, je kopilot vstal in si šel pretegnit noge. Takšen je bil dogovor in seksi Hanna je kmalu sedela v pilotovem naročju.

Avtopilot je skrbel za to, da letalo ni skrenilo s poti medtem, ko je »šef« svoje roke zaposlil drugje. Hannine dolge noge so se mamljivo razgalile, ko ji je svetlo modro krilo zlezlo navzgor po njih. Njegova desnica se je izgubila pod njeno uniformo, z levico pa ji je odpenjal velike gumbe na srajci. Hanna je že večkrat mešala štrene pilotom in v kabini se je počutila kot doma. Z desnico je segla med njegove noge, da bi zatipala čvrsto izboklino pod svojimi prsti. Navdušeno je zavrtela svoje velike, modre oči in tiho zažvižgala v presenečenje.

Kmalu so bile temne hlače razpete, njihova vsebina pa v njeni roki. Poskrbela je, da je pilotov korenjak še močneje nabreknil medtem, ko se je igral z njenimi velikimi joški. Na sebi je imela nekakšen polmodrček, ki je v bistvu njene prsi le držal pokonci, zakrival pa jih ni. Zdaj je dobil odgovor na svoje vprašanje pred vkrcanjem. Zdelo se mu je, da skozi uniformo vidi njene bradavičke, a ni verjel, da bi ji lahko prsi prosto tako lepo stale. Z ustnicami se ji je prisesal na bradavičko in jo obdeloval z jezikom. Zadovoljno je ječala nad njim in še urneje zavrtela roko, v kateri je držala njegovega tiča. Bal se je, da bi si umazal hlače, zato jo je prosil, naj mu natakne kondom. Tako ali tako sta ga vedno uporabljala.

Imel ga je spravljenega v prsnem žepu ter nadvse vzburjen opazoval, kako lepotička s svojimi belimi zobmi raztrga ovoj ter previdno izvleče vsebino. Kot klobuček je zvit kondom postavila na debelo glavico njegovega uda, nato pa ga presenetila in se spustila v njegovo naročje. Ustnice je stisnila skupaj, da je zvit rob kondoma z njimi pred seboj potiskala navzdol po nabreklem korenjaku. Ko je prispela do konca, je pomislil, da je ta občutek še precej boljši od letenja.

Potem je še nekajkrat vzela trdega tiča v svoja vroča usta, nato pa si dvignila krilo nad boke in mu pokazala spodnje perilo. Seksi kot vedno. Ostal je brez zraka in le opazoval belo čipko, ki je objemala njeno pohotnico. Prijel jo je za ritnici in si jo potegnil k obrazu. Kar preko hlačk je poljubljal njeno muco, jo lizal, nato pa vendarle potegnil v stran belo čipko in ji jezik zarinil vanjo.
Nohte mu je zabila v ramena in pokrčila mehka kolena. Povsem se je predala njegovim poljubom in jeziku, ki jo je tako zelo vzburjal, da ga je prosila, naj ji dovoli sesti na velikega tiča.

Še nekajkrat je švignil z vrhom jezika okoli nabreklega ščegetavčka, ga ujel med ustnici in ga posesal mednje, nato pa se s hrbtom prilepil ob naslon svojega sedeža, ter jo povabil k nase. Neučakano in potrebna kot le kaj se je povzpela nanj, da bi zasedla svoj prestol. Med nogami jo je žgalo od pohote in ko je v sebi končno začutila tistega čvrstega orjaka, je globoko zajela sapo in tresoče izdihnila. Omahnila je na njegovo rame, se udobno namestila z zadnjico v njegovem naročju, on pa je pod prsti občudoval to prelepo stvaritev narave. Imela je najlepšo rit v celi floti in vse stevardese so ji zavidale na takšni postavi. Lahko si je privoščila kateregakoli, a piloti so vendarle imeli največji renome med vsemi.

Presrečna je čepela v njegovem naročju in pričela počasi vrteti s svojo zadnjico. Krožila je tik nad njim, se včasih nekoliko odmaknila in znova sedla povsem do konca nanj. Všeč so ji bili njegovi vzdihi in grobo otipavanje njene zadnjice. Ni se jezila, ko ji je s sredincem zašel med ritnici. Bila je tako pohotna, da ji je bilo malo mar za vse in čedalje bolj zapeljivo mu je vzdihovala na uho. To ga je le še bolj vzburilo. Ko se je dvignila z njegovega tiča in z razprto vlažno češpljo le božala njegov vrh, je mislil, da ga bo razneslo. Potem je previdno sedla nazaj in tokrat je le s težavo pristal v njej. Ko je zbistril misli in ugotovil, kje je, je nekontrolirano izbruhnil in nezadržno polnil gumijasti plašček na svojem tiču v tesnem objemu vroče potrebnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.