Magazin
112 ogledov

Obdelala me je v dvigalu

vroča zgdobica, strast, seks Shutterstock
Sonja je bila medicinska sestra v veliki bolnišnici. Kot prenekatere druge je tudi sama opravljala še dodatno službo in bila znana po tem, da se ji vedno mudi.

Tekla je po hodniku in vpila, naj jo dvigalo počaka. Prijazen "liftboy" jo je z nasmeškom na ustnicah pričakal med vrati. Zadihana je vstopila, nakar so se vrata pričela zapirati. "Še mene, prosim ..." se je slišalo s hodnika, a vrata so se zaprla in dvigalo je odpeljalo. Njen kazalec je še vedno tiščal gumb za pritličje: "Lahko kot ponavadi?" je vprašala. Skomignil je z rameni in prekrižal roke na prsih. Njen prst se je prestavil na rdeč gumb, kjer je pisalo STOP. Dvigalo se je v sunku ustavilo nekje vmes in nastala je popolna tišina. Svoje reči je odložila na majhen stol v kotu in se pričela slačiti. Večkrat se je že preoblekla pri njem in tako prihranila kar nekaj časa.

Slekla si je tuniko, potem še krilo in mu pokazala goli ritnici. Ti sta medse ujeli črne tangice in kljub temu, da se ni želel zapletati je enostavno umiral od želje po njej, ko jo je opazoval od zadaj. "Spet zijaš?" je vprašala in se zasmejala. "Jaz? Nikoli. Stran gledam." Obrnila se je k njemu in ga zasačila z izbuljenimi očmi na sebi. Stopila je do njega, se povzpela na prste in mu svoje prsi naslonila na roke. Potem ga je objela okoli pasu in ga poljubila. "Dolgo ti že nisem dala ljubčka," je rekla in ga znova poljubila. Tokrat bolj strastno in njegove roke so se razkrižale, ter končale na njenem razgaljenem hrbtu. Za hip je odprl oči in v kromirani letvi na drugi strani dvigala opazoval njeno popolno zadnjico. Spustil je svoje dlani nanjo in posesal njen jezik v svoja usta. Spraševal se je, do kam je pripravljena iti. Glede na to, da se ji je vedno tako pošastno mudilo je menil, da se le igra z njim. "Imava čas?" je vprašal. Pogledala ga je v oči in se mu nasmehnila: "Glede na to, da mi ni treba do garderobe ..." Potem še na uro, ... "Če boš hiter?" je vprašala. "Vedno!" je poskočil in jo še bolj čvrsto prijel za rit.

Znova sta se zalizala na vso moč, požirala drug drugega in se otipavala po intimnih delih. Ona je že zdavnaj odpela njegove hlače in se rokovala s korenjakom, ki ga je imela v obdelavi natanko 12 dni nazaj. Takrat je pošteno zamujala, a se je vseeno pustila premamiti njegovim sladkim besedam. Nikoli ji ni bilo žal za to in tako je bilo tudi tokrat. Medtem je on njeno zadnjico zamenjal za joški, ju mečkal in z njih vlekel črn, čipkast modrček, dokler ni dokončno obstal pod jedrimi dojkami. Sklonil se je k njim in jih pričel poljubljati. Bilo ji je všeč, a tako veliko časa spet ni imela. Prijela ga je za glavo in dvignila k sebi. Znova ga je poljubila, potem pa se spustila na kolena. Obvladala je oralni seks in to je vedno rada počela. Rada je kurila svoje tipe s svojimi polnimi ustnicami, ki so znale še kako posesati trdega tiča in iz njega izvabiti sokove. Naslonjen na steno dvigala je ugotavljal, da bo precej hitro opravila z njim. Še dobro, da se ji je mudilo, sicer bi izpadel tepec. "Kako bova?" je vprašala, ko se je naslednjič dvignila k njemu in z nogo pričela plezati k boku.

Potisnil jo je na drugo stran dvigala in jo prislonil ob kromirano letev. Potegnil je spodnjice z nje, prste zaril med njena stegna in zaplaval z njimi po mokri češplji. Zaječala je in se obesila na njegov vrat. Z ritko je suvala v zrak in končno je dosegla njegovega tiča. Nasadila se je nanj povsem do konca, mu vzdihovala na uho in ga priganjala naj jo dobro obdela. Kot je pričakoval ni zdržal dolgo, a k sreči je bilo ravno dovolj, da je zadovoljno izdihnila nad njegovo ramo in za nekaj časa potešena obvisela na njem. Potem se je na hitro oblekla, ga poljubila, pomežiknila v slovo in pritisnila na gumb za pritličje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.