Magazin
2719 ogledov

Obdelala sta me vroča brata

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Imela sem se naravnost super z Matejem. Bil je tipček, ki je znal ugoditi ženski, me znal razvajati in navsezadnje tudi potešiti v postelji.

Všeč mi je bil, ker ni bil zavrt, rad je raziskoval skupaj z menoj, ni pa vedel, da se mi po glavi plete nekaj nenavadnega. Kadarkoli sva se mečkala in ga je imel v moji češplji, sem pomislila na to, da je z nama v postelji še nekdo. V kolikor bi šlo za katero od mojih norih prijateljic, verjetno ne bi bilo problema. Ker pa sem imela v mislih tipa, pa … In da bi bila stvar še bolj zakomplicirana, je šlo za njegovega brata.

Prav nič si nista bila podobna, a oba sta mi bila že od nekdaj všeč. Žal je bil zaseden, ko sem skušala priti do njega, potem pa sem se zapletla z njegovim bratom. Oba sta živela bolj po svoje, nista ravno delila istih prijateljev in enakega mnenja o čemer koli, zato me je še toliko bolj presenetilo, da smo se zapletli v vroč ljubezenski trikotnik.

Z Matejem sva se sončila za njihovo hišo, kjer so imeli tudi krasen bazen. Rada sem se zadrževala tam, se metala v vodo in se nato sončila na ležalniku. Večinoma to počnem gola, zato tudi takrat ni bilo nič drugače. Ležala sem na trebuhu, zato nisem mogla vedeti, da me od zgoraj skozi okno opazuje Matejev brat. Matej je takrat prišel do mene, me poškropil z vodo, nato pa me pričel poljubljati po ramenih, hrbtu, ritnicah, … Z roko sem segla proti njegovim kopalkam in zatipala otrdino v njih. Nekoliko sem se privzdignila, nato pa se obrnila na hrbet. Takoj je s svojimi ustnicami končal na mojih joških, mi pričel sesati bradavički, z roko pa zaplaval med potna stegna.

V trenutku, ko sem v ta malo prejela sredinca, se je od zgoraj oglasil njegov brat. »Pa to je cel pornič v živo!« se je zarežal.

Tudi Matej se je zasmejal in ga neprepričljivo okaral. Pričela sem sumiti, da sta bila dogovorjena, saj sta vse stavke povezala v eno celo celoto. Zanimivo se mi je zdelo, da me niti najmanj ni motilo dejstvo, da naju on opazuje. Še več, želela sem si, da bi se nama pridružil in očitno sta imela podobne misli tudi sama. Prišel je k nama, oblečen samo v kopalne hlače, in sedel na ležalnik poleg mene. Nisem se pokrila in še naprej sem kazala svoje joške in pristrižen grmiček nad vzburjeno češpljico. Ne da bi se še kaj dosti menili, sem pričela izmenjavati poljube zdaj z enim, zdaj z drugim in zavedla sem se, da tako zelo potrebna nisem bila še nikoli. Končno sem imela priložnost doživeti sanje v živo in uživati med dvema čvrstima korenjakoma.

 

seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Prvikrat v življenju sem fafala dvema naenkrat in prvič sem lahko v živo primerjala dva povsem različna korenjaka. Eden nekoliko daljši in ožji, drugi bolj obilen in obrezan. Vsak po svoje sta bila zanimiva, prav dobro pa sem jih razlikovala tudi, ko sta se izmenjaje spravila na mojo mucko. Skočili smo v bazen, hladna voda pa k sreči ni shladila naših pohotnih glav. Z nogama sem se oklenila Matejevega brata in si vzela njegovega tiča, medtem, ko je Matej od zadaj priplaval za moj hrbet in me objel okoli joškov.

 

Čutila sem njegovega tiča kako me boža med ritnicama, se mi vozi gor in dol ter nevarno preti sosednji luknjici, ki teh radosti dotlej ni poznala. Sprva nisem bila ravno prepričana, da bi se šla te reči, a bila sem preveč potrebna in vzburjena zaradi dveh tipov naenkrat, da bi rekla ne. Tresla sem se od vzburjenja, sedela na enem in obenem čakala na drugega, ki je prihajal vse bližje in pretil, vse dokler mu ni uspelo v nameri, da skupaj pošteno razburkamo vodo v bazenu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.