Magazin
1478 ogledov

Obdelale so jih v savni

Sauna Shutterstock
Katarina, Sabina in Taja, tri razočarane gospodinje, ki so svoja življenja videle na TV zaslonu ob spremljanju znane nanizanke.

Blondinka, rdečelaska in rjavolaska, stare med 38 in 44 let, so pričele sanjariti o dogodivščinah izven okvirjev družinskega življenja. Zdolgočasene so hodile od doma, se dobivale v priljubljenem lokalu na kavici, čajčkih, zvečer pa na čem močnejšem in razpredale kako spremeniti premico svojega monotonega življenja v živahnejšo krivuljo na svojem življenjskem grafu. Najprej so se vse tri prijavile na vadbo aerobike in fitnesa, potem so pričele zahajati v savno, kmalu ugotovile, da njihova telesa počasi postajajo za deset let mlajša in privlačnejša čemur je sledilo nekaj kozmetičnih popravkov na obrazu, frizuri in na koncu so nekega dne v ogledalu osuplo opazovale tri neprepoznavne lepotice v najlepših letih. Moški pogledi so čedalje pogosteje oblizovali njihova izklesana telesa in počasi so se budile speče zverinice globoko v njih, ki so bile dolga leta priklenjene s kratko verigo.

Najšibkejši členi te verige so pričeli popuščati, na njihovih zabavnih večerih pa se je za mizo vse večkrat pojavil kak moški obraz. Nikoli starejši od 29 let in vedno skrbno izbran, ter spuščen bližje. Kar naenkrat so tri ženske pozabile kaj je to monotonost in dolgočasje in kar naenkrat niso več najemale savne samo zase. Skrbno izbrani trije fantje so jim delali družbo, klepetali z njimi in jim nastavljali svoja izklesana telesa. Ženskam je pričelo vreti v telesih, zverine so dokončno potrgale prekratke verige in z vso silo planile iz njih naravnost po seksi fantih, ki so se zadovoljno nasmihali drug drugemu. Njihove brisače okoli pasu so kmalu komajda še zakrivale stanje njihovega duha in na novo rojene pohotnice so se druga drugi vse pogosteje, pomenljivo nasmihale. Že na jutranji kavi so se pomenile kako in kaj. Odločile so se, da gredo do konca v kolikor bo videti, da fantje ne zdržijo več. Prvotna misel na to, da se bodo morda znašle sredi orgije so hitro prečrtale in prisegle, da gredo le vsaka s svojim. Vse kar se bo zgodilo v tisti uri ali dveh savne, bo tam tudi ostalo, oziroma še bolje, izparelo skupaj s paro, ki bo sikala proti prezračevalni komori.

Fantje so poskrbeli za šampanjec in kozarčke, one za pravo temperaturo. Že tako vroč prostor so dodatno ogrele, ko so dovolile svojim brisačam, da spolzijo po njihovih telesih naravnost na tla. Fantje so bili videti presrečni, a tudi nekoliko v zadregi. Ko so z njih potegnile še zadnje kar je skrivalo njihove erekcije, je bilo skrivanja konec. Prvič so imele oči na njihovih korenjakih in vešče ocenjevale vsakega posebej. Kake posebne zavisti ni bilo, saj so bili lepotci podobno obdarjeni.
Po vsakem požirku je misel postala še bolj svobodna in ženske roke na postavnih tičih so vse bolj spretno potovale gor in dol. Bile so presenečena same nad seboj kako samozavestne so in kako se jim vse skupaj zdi povsem normalno. Njihovega počutja so se kmalu navzeli še fantje, ki so naslonjeni nazaj neskončno uživali. Potem se je prva odločila za naslednji korak in se sklonila k svojemu izbrancu oziroma k njegovemu premoženju. Ko ga je vzela v usta, sta drugi dve še vedno izbuljenih oči opazovali svojo prijateljico, potem pa počasi še sami storili enako. Sabina je to počela celo prvič, kar je prijateljicama priznala šele naslednji dan ob jutranji kavi. Šlo ji je več kot odlično.

Prav tako so obudile spomine na strastno seksanje na spolzki klopi, jezdenje velikih korenjakov in na nemočne izraze obrazov njihovih ljubimcev. Dobesedno vladale so jim in počele z njimi kar jih je bila volja. Fantje se seveda niso pritoževali in so zadovoljno grabili po njihovih oblinah, božali gole zadnjice in veselo prihajali drug za drugim. Ni bilo kot doma, ko je po njegovem orgazmu v nekaj kratkih minutah konec igre. Fantje so želeli še in še tudi dobili. Njihove nove prijateljice so bile še kako potrebne tistega, kar so jim nudili in zdelo se je, da so se našli ravno pravi kalibri, ki bodo drug drugega zadovoljevali še dolgo časa, in vnesli neko novo radost v njihova življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.