Magazin
491 ogledov

Obdelali sta me pohotni sosedi

ritke rit zadnjica ženski spolnost erotika Shutterstock
Kaja je v svoji prikupni poletni obleki stekla čez cesto in se za las izognila motoristu. Krilce ji je veselo zaplapolalo okoli pasu in za hip je imela odkrito seksi zadnjico.

Na drugi strani si je polna adrenalina oddahnila in pomahala sosedu Tomažu, ki je visel preko balkonske ograje. »Enkrat te bo nekdo podrl, Kajči!« je zavpil in odkimal z glavo. »Upam, Tomi … upam,« se je šalila, kot da ne bi bilo nič.

Potem je vstopila v pritlično hišo, katero je delila s prijateljico Amando. Svetlolaska je bila precej bolj umirjena od Kaje, a Tomaž je še kako dobro vedel, da zunanji videz vara. Spustil se je po stopnišču, zavil na vrt, potem pa previdno vse do žive meje skozi, katero mu je odkrival pogled skozi njuno kuhinjsko okno. Kaja je odložila vrečko na mizo in Amandi hitela razlagati, kaj se ji je pripetilo na cesti. Potem je Amanda stopila bližje, ji roke ovesila preko ramen in jo potegnila k sebi. Pa ne le to. Poljubila jo je na usta, Kajine roke so se spustile na njeno zadnjico in izgubili sta se v strasten poljub.

Tomaž ju je že nekaj časa opazoval, saj se mu je zdelo, da bi bil greh, če ju ne bi. Seksi punci, njegovi sosedi, sta večkrat pred oknom vadili poljube, pa tudi še vse kaj drugega. Kljub medsebojni naklonjenosti pa sta imeli razmerja tudi s fanti. Zadnjega je Amanda na ves glas nagnala iz hiše, Kaja pa je bila samska že nekaj mesecev. Tomaž bi še kako rad stal tam med njima, a ni vedel kako se jima povsem približati. Ko sta se punci prestavili, je menil, da je konec njegovega kukanja, a se je motil. Nenadoma sta se prikazali na vrtu, odločeni, da se za nekaj minut nastavita soncu. Nesramežljivo sta se otipavali in se poljubljali, ubožec pa je trdokurčen čepel za živo mejo.

Niti v hišo ni mogel, saj bi ga takoj opazili, ko bi se premaknil. Kaja je predrzno segla z roko v Amandine hlače in jo pričela zadovoljevati. Amanda je tiho stokala in sesala Kajine ustnice, potem pa je Tomaž slišal, kako je Amanda prosila za ustno obdelavo tam spodaj. Pričela jo je poljubljati po razgaljenem trebuhu in preko hlač po mednožju, nato pa dejala, da bi morali v hišo. Tomaž je odprtih ust čepel tam in se spraševal, ali je to dobro ali slabo. Kolena so ga namreč že peklensko skelela, a nikakor spet ne tako, da ne bi vzdržal do konca. Ko sta punci prišli do vrat, se je Kaja obrnila k živi meji in rekla: »No, zajček, lahko se nama pridružiš ali pa še naprej čepiš v grmu!«

Potem sta dekleti bruhnili v smeh, Tomaž pa bi se najraje pogreznil v zemljo. Bil je razkrit. Niti premakniti se ni upal. Čakal je, da sta izginili, potem pa je sklenil zakleniti se v hišo in ostati tam ves mesec. A ni prišel daleč. Kaja ga je zalotila na sredini vrta: »No, kaj je zdaj? Boš res pravi zajec in ušel?« Tega ne bo trpel, si je rekel. Da je zajec? Nikoli! Nadel si je zlagan nasmeh na obraz in se obrnil k njej: »Veš, da ne,« je rekel in šel za njo v hišo. Amanda je ležala na veliki postelji v spalnici in ravno slačila spodnje perilo, ko je vstopil. Mislil je, da ga bo kap. Dekleti sta se povsem brez sramu slekli pred njim in se zapodili v posteljo.

»Kaj čakaš, lumpek? Konec je skrivanja! Hlače dol in k nama,« se je zasmejala Amanda. Ni mu preostalo drugega, kot da uboga. Kar je doživel tistega dne s pohotnima sosedama, ni še nikoli prej. Tako sta ga obdelali, da se je sam sebi zdel prazen do obisti. Še nikoli prej mu ga nista fafali kar dve dekleti naenkrat in še nikoli se mu ni zgodilo, da bi se mu nastavljali dve tako seksi, pohotni ritki, da ne bi vedel, na katero naj najprej skoči. Mešalo se mu je od vsega lepega in prišel je trenutek, ko je omagal. Punci sta vseeno še naprej skakali po njem, si jemali razbolenega tiča po mili volji in tešili svoje potrebe. Ja, Tomaž je takrat dobil za nazaj in za naprej. Čepeti za živo mejo pa mu ni bilo več potrebno. Če si je zaželel razvrata, je le potrkal na njuna vrata, kadar sta bili doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.