Magazin
484 ogledov

Obisk vroče davčne inšpektorice

seks par partnerja erotika strast Žurnal24 main
Davčna inšpektorica je imela napeto zadnjico utesnjeno v krilo, ki ji je segalo do kolen, videti pa je bilo, da zelo rada pokaže svoje lepe prsi. Sklonila se je k meni in poljubila na usta.

Vodim manjše podjetje in treba je priznati, da je zadnje čase težko, se pa preživi. Bilo pa bi še precej lažje, ko k meni v pisarno ne bi redno zahajala davčna inšpektorica. Po pričevanju drugih poslovnežev mi je bilo jasno, da mene obiskuje okoli desetkrat preveč, zato sem se začel spraševati, v čem tiči pravi vzrok.

Tisto jutro je že precej zgodaj pozdravila z vhoda: "Dobro jutro, vas lahko zmotim za nekaj minut?" Seveda sem jo povabil naprej in se s pogledom sprehodil po njej. Če ste pričakovali staro zateženo baburo, ste se ušteli. Gospodična Anita jih ima komaj nekaj preko trideset, je postavna in vedno zelo poslovno urejena. Njena moderna očala le še dodajajo strožji videz obrazu s tenkimi ustnicami, vedno brezhibno naličenimi in ozkemu nosu, ki mi je že od nekdaj simbol strogosti.

Ženska ima izjemno postavo, krasno napeto zadnjico je imela utesnjeno v krilo, ki ji je segalo do kolen, videti pa je bilo, da zelo rada pokaže svoje lepe prsi, ki so se mi smehljale izza širokega ovratnika moderne bele srajce. Sedla je nasproti mene in se mi prvikrat nasmehnila. Pogledal sem jo nekoliko postrani, ona pa takoj, da ni prišla zaradi dela, pač pa povsem osebno. Seveda mi ni bilo čisto nič jasno, vse dokler mi ni zaupala, da k meni hodi tako pogosto samo zaradi tega, ker sem ji neznansko všeč. Bil sem v prijetnem šoku in ker se nisem spomnil drugega, sem jo povabil na kavo.

Takrat je vstala s svojega stola, pristopila k meni in mi roke naslonila na rame. Sklonila se je k meni, da sem imel nenadoma izjemen pogled na njene prsi, katere sem lahko videl skoraj v celoti in me poljubila na usta. Šele ko mi je sedla v naročje, sem prvikrat premaknil roko proti njej. Dlan se mi je ustavila na njenem golem kolenu, od koder je nato potovala le še navzgor.

Nisem mogel verjeti, da se mi to dogaja, na njeno vprašanje, ali morda dela napako, pa sem odvrnil, da prvič, odkar je pri meni, ne. Med strastnimi poljubi in otipavanjem njenega mednožja sem premišljeval, ali je kaj takšnega sploh mogoče, toda očitno je bilo, da je. Čutil sem, kako vlažno muco ima in kako zelo si želi tistega, po kar je prišla. Dišala je po vrtnicah in najraje bi jo celo prelizal. Vstala sva, si odpela nekaj gumbov, nato pa je ona sedla na mojo veliko pisalno mizo, jaz pa sem ji ves navdušen potisnil krilo navzgor. Spodaj je imela izredno seksi perilo, ki pa se mi je žal moralo umakniti s poti.

seks par partnerja erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Noge sem ji z rokami razmaknil, nato pa se vrgel na kolena in se ji z usti zakopal v brezhibno urejeno mucko. Četudi je ne bi videl, bi prisegel, da ima pobrito na strogo črtico in ne bi se zmotil. Tudi češpljica je dišala po jutranjem prhanju, zato sem še s toliko večjim užitkom z jezikom razmikal sramne ustnice in z vrhom iskal njen mali ščegetavček. Zdelo se mi je, da lebdi nad mizo, medtem ko je s prsti krčevito grabila za njen rob. Poljubljal sem jo po češplji, jo sesal, oblizoval in prodiral z jezikom globoko, kolikor sem le lahko, nato pa je nenadoma zahlipala: "Daj mi ga! Daj mi tvojega tiča, do konca mi ga daj!"

Vstal sem, odpel še zadnji gumb na hlačah in potegnil svojo lačno zverino na plano. Z debelo glavico sem drsel po notranji strani njenega stegna, že čutil toploto njene skurjene muce, se nasmihal ob vlažnem prehodu, ki je govoril, da je do cilja le še kak centimeter, nato pa sem se zagledal v njene ozko priprte oči. Ozke ustnice so postale našobljene, njen nos pa kar naenkrat ni bil več zoprn. Bila je tako hudičevo seksi, da bi težko lahko bila še bolj. S korenjakom sem prodrl v njeno pohotnico tako kot je želela. Do konca.

Glasno je kriknila, njeno dihanje je zastalo, jaz pa sem ji med nogami dobesedno podivjal. Na mizi ni ostal niti samcat papirček, odtisi njenih dlani pa so se poznali na gladki površini še nekaj dni. Noge so ji frčale okoli mojih bokov, nato pa me naenkrat ukleščile, močno pritisnile k njej, da se nisem mogel premakniti niti za centimeter. Prišlo ji je na ves glas in z vso močjo, nesramežljivo, odkrito in tako, kot si vsak moški lahko samo želi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.