Magazin
19 ogledov

Obiskal vas bo Schengenfest bus

Schengenfest Schengenfest
Schengenfest avtobus bo med drugim obiskal Ljubljano, Kranj, Koper, Kočevje, Novo mesto, Črnomelj, Celje in Maribor.

"Schengenfest organizira akcijo, kjer bo s promocijskim avtobusom “žur trolo”, potoval po različnih krajih v Sloveniji, ponujal vpogled v vzdušje Schengenfesta in mimoidočim podarjal drugalno doživetje," so sporočili organizatorji. Ti bodo v času potujočega festivala izbrali srečneže, "ki bodo dobili najboljšo zabavo v življenju in še mnogo drugih nagrad."

Zabava bo namenjena vsem, ne le tistim, ki bodo sodelovali pri nagradni igri. Schengenfest zabave se bodo lahko udeležili vsi naključni mimoidoči. Schengenfest avtobus bo med drugim obiskal Ljubljano, Kranj, Koper, Kočevje, Novo mesto, Črnomelj, Celje in Maribor. 

Nagrada za njihovo delo 

Schengenfest je najhitreje rastoči dogodek na slovenskih tleh, ob tem pa še vedno ostaja socialno ozaveščen festival, zato bo tokrat za svoje požrtvovalno in zvesto delo nagradil učitelje prostovoljce iz Zveze prijateljev mladine (ZPM). Prav oni so namreč tisti, ki socialno ogroženim otrokom ponudijo prijazno besedo in roko, jim vlivajo upanja, odkrivajo njihove talente, jih nasmejijo in spomnijo, da je lahko življenje tudi lepo. Zato bomo 20-im požrtvovalnim učiteljem iz ZPM podarili počitnice na Schengenfestu.

Na letošnjem Schengenfestu, ki bo konec julija, bodo med drugim nastopili: Rudimental, Guano Apes, Asian Dub Foundation, DJ Rush, Magnifico in mnogi drugi. Cenejše vstopnice lahko kupite do jutri, 28. maja. Več o obiskih avtobusa lahko spremljate tukaj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.