Magazin
555 ogledov

Obleka ne naredi človeka

Žurnal24 main
Tako bi dejal glede na svojo zadnjo izkušnjo, ki me je pripeljala do najboljšega seksa v življenju. S Polono sva se prvič srečala na poslovnem sestanku in izmenjala nekaj pogledov.

Naslednjič sva se videla v restavraciji, nato v garaži, kjer sem ji priskočil na pomoč pri parkiranju, nato pa sva navezala stike, si izmenjala telefone, vse v službenem duhu seveda, kar je na koncu pripeljalo do skupnega kosila.

Sicer zelo lepa ženska pa v meni ni prebudila tiste tako znane spolne lakote, ki te ves čas vleče med njene noge in te sili, da iščeš izgovore, samo da bi prišel do nje. Vedno je bila oblečena kot poslovna ženska, nosila je kostime in če se ne bi z njo nikoli pogovarjal, bi rekel, da je zategnjena, povzpetniška ženska. Pa ni bila.

Kljub temu, da se je tudi preko kostima videlo, da ima zelo lepo telo, še posebej ritka se mi je zdela čudovita, pa sem dvomil, da takšne ženske sploh kdaj zaidejo v flirtanje, kaj šele, da bi se zapletle v intimen odnos z nekom, s katerim niso zaročene. A zgodilo se je prav to. Službene poti so se nama prekrižale na sejmu, kjer sva si ogledovala novitete s področja najinega dela. Še enkrat je bila oblečena strogo poslovno, kar pa ni odvrnilo mojih oči, da se ne bi plazile po napetih linijah, ko se je sklonila naprej preko pulta, da bi dosegla nek material.

Za hipec sem uzrl kos njenega spodnjega perila, ki je pokukalo izza ozkega pasu in kaj hitro sem šokiran ugotovil, da spodaj nosi neverjetno erotične tangice, ki nikakor ne sodijo k resnemu kostimu. Oči so se mi verjetno kar zasvetile in poslej sem gledal le še v njen dekolte ter zadnjico, kadar se je znašla pred menoj, nato pa toliko časa vrtal in vabil na pijačo, da sva na koncu ob enajstih zvečer pristala pri meni doma.

Brez obleke in samo v spodnjem perilu je bila videti kot najpotrebnejša ženska na tem planetu. Oblizoval sem si ustnice ob pogledu na njeno prelepo telo, ko pa si je še razpela lase, sem enostavno padel po njej. Izkazalo se je, da je sama še precej živahnejša in moje misli o prejšnjem videzu je kaj hitro potisnila nekam povsem nazaj. Celo omenila je, da ve, kaj sem si mislil o njej in da je prav zato sedaj na vrsti ona, da mi pokaže, kakšna v resnici je.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Njene sočne, polne ustnice so se dvigale in spuščale okoli mojega trdega korenjaka, njene čudovite, velike rjave oči pa so zrle naravnost v moje in mi dale vedeti, da ji niti najmanj ni nerodno početi tistega, kar je počela. Rad bi jo gledal ves čas, a na žalost nisem zmogel, saj mi je od silnega užitka oči kar vleklo skupaj.

Naslonil sem se na komolca, glavo nagnil nazaj in se spraševal, s čim sem si zaslužil takšno srečo. Še preden sem uspel poiskati odgovor na svoje vprašanje, se je že dvignila nadme, slekla spodnjice in modrček, ter mi predstavila popolnoma gladko lepo češpljico in dve jedri joškici, kateri je objela s svojima rokama. Bolj navdušen bi bil že težko, nato pa se je pošteno razkoračila nad menoj in mi dovolila, da poljubim prelepo rožnato zadevo pred seboj in jo oplazim s svojim jezikom. Z rokama sem se oprijemal njenih napetih ritnic in rinil vrh jezika v vse bolj vlažno češpljico, s katero je nekaj minut kasneje že veselo skakala in se nabijala na mojega tiča.

To je počela s toliko energije, da sem se čudil, kako ji čez dan uspe zadržati pohotno zver v sebi. Očitno je zvečer dobro poskrbela zanjo, sicer si težko predstavljam, da bi ji to uspelo. Kot sestradana nimfomanka se je zaganjala v mojem naročju, ječala in mi cvilila na uho, naj pridem vanjo. Nikoli se ne pustim prositi pri teh rečeh in tudi tokrat se nisem, se pa počutim smešno, ko se resnih obrazov sedaj srečujeva v službi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.