Magazin
29 ogledov

Oblikovalci nakita se predstavijo

Lastnika Zlatarstva Kodre sta organizirala razstavo nakita. Žurnal24 main
V Ljubljani so se na razstavi nakita predstavili slovenski in avstrijski oblikovalci, veliko slavnih obrazov pa ni bilo videti.

V središču Ljubljane se je odvila mednarodna razstava nakita. Organiziralo jo je Zlatarstvo Kodre, ki je tako zaznamovalo svojo že tradicionalno šesto obletnico delovanja. Imajo stalno razstavo slovenskih oblikovalcev, v zadnjih letih pa so se jim pridružili tudi tuji oblikovalci nakita. Tako letos svoj nakit kot gostje med drugim razstavljajo Avstrijci.

Čeprav gre za unikatne kose, pa oblikovalski nakit dosega različne cene in ga tako lahko kupimo že od 70 evrov naprej. Zanimivo je, da se dogodka razen pevca Lada Leskovarja ni udeležilo nobeno znano slovensko ime. Organizatorji namreč estradnih obrazov niso povabili, saj želijo, da mediji pišejo o razstavi zaradi razstave in ne zaradi ljudi, ki jo obiščejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.