Magazin
167 ogledov

Obliznila mi ga je kot kepico sladoleda

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Bilo je vroče, leno sem poležaval v postelji oblečen samo v spodnjice in tuhtal, da bi bilo res v redu, če bi si nabavil klimo. Ravnokar sem že drugič prišel izpod prhe in nič ni kazalo, da bo kaj bolje.

Slišal sem odklepanje vhodnih vrat, nato zaklepanje, hojo po stanovanju in šum tekoče vode. Bila je ona. Prejšnji dan sem ji dal narediti ključ od stanovanja, saj je bila že povsem domača. Z Mašo sva hodila dober mesec in bolj kot ne, se je že preselila k meni od svojih staršev. Zaljubil sem se vanjo na prvi pogled. Tako ljubkega obraza in milega pogleda nisem videl še nikoli.
Bila je prijetna, vedno razpoložena in občasno tudi ravno prav navihana, da je potešila katero od mojih skritih želja.

Šum vode je potihnil, čez nekaj minut pa so se odprla vrata kopalnice. Po hodniku so se razlegli koraki bosih stopal in naslednji trenutek se je kljuka na vratih sobe pričela počasi pomikati navzdol. Končno sem nekoliko bolj odprl oči in z nasmehom na ustnicah čakal, da bi vstopila. Sprva je v sobo pokukal samo njen ljubek obraz, da je preverila, ali morda ne spim, potem pa je nasmejana vstopila. Oblečena je bila le v rdeč komplet  nedrčka in tangic, ki sem ji ga pred dnevi kupil za rojstni dan.

Nagajivo, kot je znala, je noge obrnila navznoter in si z rokama sramežljivo zakrila mednožje, ter lepo polni joškici. Končno sem lahko pozabil na vročino, pa čeprav mi je postalo še bolj vroče, kot mi je bilo že pred njenim prihodom. Dvignil sem se na komolce in čakal, da je priskakljala do postelje. Naslonila se je preko mene in mi privoščila dolg poljub. Pod hrbet sem si stlačil vse blazine, ki so mi prišle pod roko, svoje roke pa sem nato  premaknil na njen goli hrbet in se s prsti lotil zaponke na nedrčku, ki je kmalu odletel na tla. Čudovite prsi nabreklih bradavičk so se nato naslonile ob moje golo telo in občutek je bil zares izjemen.

erotika strast seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z rokama sem zdrknil preko njenega hrbta vse do ritnic, ki so se napenjale le nekaj centimetrov nad vse bolj nemirnim korenjakom, ki je še vedno tiščal v moje spodnjice. Poljubi so postajali vse daljši in bolj strastni, strast v nama pa je gorela s čedalje močnejšim plamenom. Z boki se je spustila nekoliko nižje in se z mednožjem dotaknila nabrekline v mojih hlačah. Z občutkom je nekajkrat počasi potegnila preko njega in mi dala vedeti, da je strašansko pohotna. Za trenutek je odmaknila ustnice od mojih, me pogledala v oči, nato pa pričela poljubljati moje prsi, trebuh, ljubkovati tiča preko hlačk in s prsti odmikati rob spodnjic preko njega.

Ko ga je zagledala v vsej svoji lepoti, je navdušeno zamomljala in spodnjice povsem potegnila z njega. Korenjak je odskočil kot vzmet in se ponosno postavil na ogled. Z našobljenimi ustnicami je prešla preko njega, se vrnila nazaj po njem z vrhom svojega jezika, nato pa z občutkom objela celotnega tiča s svojimi ustnicami in ga posesala v usta. Nekajkrat ga je potegnila iz njih in z iztegnjenim jezikom obliznila nabreklo glavico, kot bi bila kepica slastnega sladoleda, nato pa ga znova celega posesala vase. Bil sem v raju in pripravljen tudi umreti, da le ne bi prenehala.

Zaželel sem si njene sočne mucke, ki je naslednji hip že pristala tik nad mojim obrazom. Poza 69, poza, ki jo obožujem. Poljubljal sem jo na češpljico, najprej preko spodnjic, nato jih potegnil z njene seksi ritke in si jo privoščil golo, tako lepo, tako omamno dišečo. Zaljubljen v njeno gladko lepotičko sem se ljubil z njo, medtem ko je ona vroče obdelovala mojega korenjaka. Pomagal sem si s prsti, z jezikom iskal nabrekel klitoris, da je čedalje glasneje ječala, sam pa neznansko užival v njenih ustih. Pogled na njeno veličastno, napeto zadnjico nad menoj me je vzburjal do obisti in želel sem si, da bi nama prišlo takole, v tem položaju. Rada sva takole prihajala, tudi večkrat zapored. A le za začetek …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.