Magazin
479 ogledov

Obnorela naju je vročina

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Z rokama sem se naslonila na rob bazena. Priplaval je za mano in me z rokama objel okoli pasu. Čutila sem njegove mokre ustnice na vratu in njegovega trdega tiča na svoji ritki.

Temperatura je lezla navzgor iz dneva v dan, iz ure v uro in minute v minuto. Tistega dne so po radiu sporočili, da je v senci že strašnih 33 stopinj in Blaž je pohitel s svojimi namigovanji, da bo treba odvreči prav vse cunjice s sebe, če želim preživeti.

Sama sem raje še enkrat skočila v bazen pred njegovo hišo in zadovoljno pripomnila, da sem ohlajena. Zaplavala sem proti drugi strani, ko sem za seboj zaslišala glasen pljusk. Na ustnice se mi je prikradel nasmeh, saj sem vedela, da je skočil za menoj v želji, da mi sleče kopalke.

Delala sem se, kot da tega nisem opazila, in se z rokama naslonila na rob bazena. On je priplaval za menoj, a ne do roba, pač pa se je ustavil za mojim hrbtom, stopil na tla in me z rokama objel okoli pasu. Čutila sem njegove mokre ustnice na svojem vratu, njegovega tiča trdega kot ponavadi na svoji ritki.

"Božanska si, veš?" je dejal z opazno pohoto v svojem glasu. "Res?" sem se naredila neumno. Še bolj čvrsto je zagrabil za moje boke, nato pa z rokama segel daleč naprej. Ni zašel med moje noge, pač pa navzgor in pohotno zagrabil za joški, ki sta se dotlej naslanjali na betonski zid. Poljubi po vratu so postajali vse pogostejši, njegova vnema med nogami pa je pripravila korenjaka, da se je kar sam prerinil na plano izpod hlačnice hlač, v katerih se je kopal.

Ponosno ga je tiščal pod mojo zadnjico, jaz pa sem postajala vse bolj vzburjena zaradi vsega tega. Samo sebe sem mučila s tem, ko ga nisem prijela v roko, ampak sem v tem prijetnem mučenju celo uživala. Vedel je, da mu bom dala, saj se mu nisem izmaknila niti za centimeter. Vedel je tudi, da me ima v položaju, ki mu je najljubši, in sicer od zadaj. Manjkalo je le še, da mi sleče kopalke in mi s svojim korenjakom zaplava med noge. Enostavno jih je potegnil vstran in z eno roko pomasiral napeti ritnici, nato pa se prijel za korenjaka in ga povsem rešil zoprnih hlač.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ni ga popeljal pod mojo ritko, pač pa je segel po moji roki: "Na, primi ga. Sama si ga daj v tamalo." To me je tako močno vzburilo, da sem se vsa pohotna močno ugriznila v spodnjo ustnico. Segla sem nazaj s svojo levico, prijela za korenjaka in ga potisnila pod sebe. Nekaj časa sem si z njegovim nabreklim vrhom samo masirala malo potrebnico, gladila sramne ustnice in drgnila po nabreklem ščegetavčku, potem pa enostavno nisem zdržala več.

Nastavila sem ga pod muco in potisnila svojo ritko nazaj, da sem mu sedla do polovice korenjaka. Ostalo polovico je v vročo češpljico pospravil on. Voda mi je od njegovih prsi pljusknila ob zid in naravnost v obraz, da sem še ravno zadnji trenutek zajela sapo.

Pri tem sem glasno zavzdihnila in mu dala povod, da je postal še živahnejši za menoj. Gladina okoli naju se je pošteno razburkala, prav tako kot tudi moja domišljija, ki je vedno poskrbela, da sem doživela svoj prvi vrhunec, preden bi to uspelo kateremukoli tipu. Njegovi stiski na joških so popuščali, korenjak pa mu je počasi, a vztrajno lezel iz muce, ki je pravkar doživela pravcati orkan sredi bazena.

"Spet si me pustila na suhem?" je bil slišati razočaran. Zlezel je iz vode in sedel na rob bazena, tako da so mu noge ostale v vodi. Korenjak mu je še vedno pošteno stal pokonci prav pred mojimi očmi in ni treba preveč razlagati, kaj sem storila z njim. Kmalu je zopet zadovoljno vzdihoval, ko sem mu ga vzela v usta in ga začela grizljati ter sesati tako, kot znam to samo jaz.

Tokrat je na svoje prišel tudi sam in dovolila sem mu celo, da je končal po meni, kar se mu je zdelo še posebej seksi in vzburljivo. Morala sem pod tuš, da sem spravila s sebe njegov orgazem, on pa je na žgočem soncu zadihan obležal na vročem betonu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.