Magazin
29 ogledov

Obnorite ga s striptizom

Nič ga ne bo bolj osrečilo kot erotičen ples, vam pa ne bo treba zapraviti niti Žurnal24 main
Prihaja čas obdarovanj, pa še vedno ne veste kaj bi podarile svojemu dragemu? Zaplešite mu striptiz in ga spravite na kolena.

Striptiz je lahko odlična popestritev vajinega spolnega življenja, poleg tega pa potrebujete zgolj malce poguma in svojega moškega boste ovile okrog prsta.

Seveda pa ne gre niti brez erotičnega spodnjega perila, saj je striptiz predstava, za katero se je treba primerno obleči. Erotično perilo ne bo vzburilo le njega, ampak tudi vas, saj se boste počutile seksi, kot že dolgo ne. Erotično perilo pa bo prišlo še bolj do izraza, če boste poskrbele za primerno vzdušje. Pritajena svetloba, sveče, zapeljiv vonj in glasba bodo pika na i.

Kljub vsemu zgoraj naštetemu pa ste ključen element strasti vi. Uživajte, pozabite na svoje pomanjkljivosti in razmišljajte o sebi kot o najbolj seksi bitju na svetu. Uporabite počasne in zapeljive gibe, slačite se zelo počasi, pri tem pa ga glejte naravnost v oči. Za konec mu lahko še odplešete ples v naročju in prepričani bodite, da ga imate v oblasti.

Dejstvo je, da striptiz moške osrečuje, saj skoraj nikjer drugje ne boste videli toliko do ušes nasmejanih moških obrazov kot v striptiz baru. December je že tak mesec, ko moški radi uidejo z vajeti, zato se pridno lotite priprav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.