Magazin
41 ogledov

Obrezani so boljši

Žurnal24 main
Obrezani ali ne? To je še vedno nerazjasnjeno vprašanje. Po rezultatih raziskave so tisti z obrezanimi boljši v postelji.

Dolgo časa je v družbi veljal stereotip, da so moški z obrezanimi penisi slabši ljubimci. Vendar je to zgolj stereotip. Organizacija Rakai Health Sciences je pod vodstvom dr. Godfreyja Kigozija opravila raziskavo. Rezultati opravljene raziskave so pokazali, da so moški z obrezanimi penisi celo boljši. Približno 40 odstotkov od 455 anketiranih žensk je pojasnilo, da so bile zadovoljne in zadovoljene s partnerji, ki so imeli obrezane. Majhen odstotek (13 anketiranih) jih je obkrožilo odgovor, da niso bile. 51 žensk od 177 anketiranih je kot glavni razlog navedlo higieno.

Še nekateri drugi izsledki
45 od 177 žensk je kot glavni razlog za to, da je seks z moškim, ki ima obrezan penis, boljši, navedlo dejstvo, da je partner potreboval dlje časa za vrhunec. Dve ženski pa sta isti razlog navedli kot negativno lastnost.

44 anketiranih je pojasnilo, da je partner po opravljenem posegu pogosteje izrazil željo, da bi seksal. Ena ženska je ta razlog navedla kot negativnega. Kigozi je pred časom podobno raziskavo izvedel tudi med moškimi, med katerimi so zgolj trije odgovorili, da je bil seks po posegu slabši.

Verjetno je tudi pri tem vprašanju podobno kot z dolžino. Vendar v tem primeru ženska lažje kot moški preveri, katera različica ji bolj ustreza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.