Magazin
1163 ogledov

Od jutri naprej bo bivši

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Sedela sva na klopi ob jezeru in opazovala spomladansko sonce, ki se je počasi umikalo z obzorja. Bilo je romantično, kot je le lahko bilo, in takrat se zagotovo nisem spraševala, ali delam napako.

Svojega tipa sem imela vrh glave in Aljaž je v moje življenje vstopil kot naročen. Bil je potrpežljiv tip, poln razumevanja, znal me je poslušati tudi cele ure, ko sem tarnala nad svojim zavoženim življenjem. Dal mi je vedeti, da sem mlada in lepa punca, ki ima pred seboj še vse odprto. Prav te njegove besede so me vzpodbudile, da se je v meni premaknilo še tisto zadnje kolesce in sem sprejela pomembno odločitev. Zapustila ga bom.

Takoj naslednji dan mu bom to povedala. Aljaž me je objel okoli ramen in dejal, da je to edina prava pot. Glavo sem mu naslonila na rame, on pa me je nežno poljubil na lase. Počutila sem se odrešena in zdelo se mi je, da sem po dolgem času zaljubljena. Mamljivo lepo je dišal in njegove roke na meni so se mi zdele tako zelo prijetne. Božal me je po ramenih, nato po roki, me vmes poljubljal na lase, jaz pa sem čedalje bolj lezla k njemu. Do tistega dne sva bila le dobra prijatelja in zares nisem menila, da se bo med nama kaj zgodilo.

seks strast %C5%BEenska | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Čeprav sem doma o njem večkrat premišljevala in se spraševala, zakaj nikoli ne naletim na takega tipa, kot je Aljaž, ki bi me spoštoval, me ljubil, jaz pa bi mu ljubezen vračala. Pogledala sem ga v oči, takrat pa me je poljubil na ustnice. Bilo je kot v pravljici in med nogami sem takoj začutila prijetno gomazenje. Najin prvi pravi poljub se je zavlekel, sonce je že skoraj zašlo in njegova roka je v zavetju mraka počasi zdrknila navzdol po moji roki in končala na golem stegnu. Ni mu bilo pretirano težko s prsti priti pod kratko krilo ter naprej med stegna, kamor sem ga rade volje spustila.

Kmalu so se vrhovi njegovih prstov srečali z mojo princesko in v tistem trenutku se mi je zazdelo, da mi bo že samo zaradi teh dotikov prišlo. Njegovi prsti so prodrli za spodnjice, okusili vlažnost in pohotnost gospodarice, ki je upravljala z mojim umom in se neubranljivo zadrli vanjo. Nemočno sem zaječala in za trenutek prekinila najin poljub. Ponavadi bi fantu odmaknila roko in mu dejala, naj ne prehiteva, toda tokrat sem bila zares neverjetno potrebna in sem si želela le, da ne bi nikoli prenehal.

Ne bi si mislila, da je tako perverzen, bolj se mi je zdel miren in romantičen, zato sem bila ob njegovih naslednjih korakih še toliko bolj zadovoljna. Rada imam intimno igračkanje in podobnega na javnem kraju nisem okusila že iz časov svojih prvih ljubezni. Njegov sredinec je prihajal vse globlje vame, jaz pa sem mu vzdihovala tik ob ušesu in se borila z mislijo, naj mu iz hlač potegnem tiča, ga obdelam s svojimi usti in potem naskočim kot prava nimfomanka, ki ne zdrži niti urice brez seksa.

Tako je tudi bilo, in ko sem jezdila njegovega velikana tam sredi parka, mi niti na misel ni prišlo, da bi se obremenjevala s hladom, ki je vse bolj pritiskal, ali pa, da bi mislila na tipa, ki bo od naslednjega dne le še bivši. Njegove roke so pohotno grabile za moji poskakujoči ritnici, me nabijale navzdol na korenjaka in mi dajale oporo, ko sem z boki sunila nazaj, da bi znova vzela zalet za naskok na zverino pod seboj.

Zdelo se mi je, kot bi mi prihajalo ves večer. Vse tisto intimno početje pred tem in nato obdelava trdega lepotca je bilo en sam velik, razvlečen orgazem, ki je na koncu tudi eksplodiral v meni in me povsem prikoval ob njegovo telo. Držala sem se ga kot klop in mu vsake toliko na uho zašepetala, kako zelo ga ljubim in da si tisto noč vsekakor želim preživeti z njim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.