Magazin
21 ogledov

Odbojkarica je dobila pravega

Vroča odbojkarica ... Žurnal24 main
Bojan me je že večkrat podražil, da bi se rad z menoj srečal v postelji. Bila sva namreč na tem, da hodiva in ves čas je že sanjaril o mojih dolgih nogah.

Kar nekaj let sem posvetila odbojki in precej uspešno nastopala za svoj klub, sčasoma pa sem se počasi naveličala. Sem precej dolga babnica in nič koliko tipov je že želelo meriti moje gole noge. Težava je v tem, da z manjšim od sebe ne grem v posteljo, toda Bojan je nekako vendarle uspel izbiti ta predsodek iz moje glave. Sicer ni ravno majhen, a mojih meter devetdeset vendarle ne dosega. Je pa zato srčkan in skratka zelo privlačen tipček, o katerem sem slišala same pohvalne besede. Celo iz ust ene izmed prijateljic, ki je trdila, da takšnega orjaka, kot ga ima Bojan, še ni videla.

Res sem si želela vsaj za hip pokukati v njegove hlače, pa tudi kakšnega drugega tipa nisem imela na vidiku. Verjetno se me jih večina kar malce boji, saj tipi ne marajo biti manjši od svojih bejb. Z Bojanom sva se vračala iz kina, kjer me je ves čas dražil zaradi dolgih nog, katerih nisem imela kam vtakniti in sem mu dejala, da bi jih najraje njemu v glavo. Še dobro, da je to vzel za šalo, kajti mislila sem precej resno. Na hitro sva skočila še nekaj pojest, nato pa k njemu domov. Obljubila sem mu, da bom prespala pri njem, potiho pa sem si tega seveda še kako želela. Poljubljala sva se že prej, tisti večer pa je bil namenjen za prvo pravo akcijo do konca. Prvi je šel v kopalnico in se vrnil v spodnjicah in majici s kratkimi rokavi, meni pa je pogled nehote ves čas uhajal k njegovim spodnjicam.

Nato sem še sama skočila pod tuš in nalašč pustila priprta vrata v kopalnici. V ogledalu sem videla, kako me opazuje med slačenjem in se pri sebi potiho zasmejala. Preden sem se povsem slekla, sem vseeno zaprla in zaklenila vrata, šele nato pa odprla toplo vodo. Vse potrebno sem imela s seboj in počutila sem se, kot bi se preselila k njemu. Občutek sploh ni bil slab, a vseeno bi pogrešala jutra brez obveznosti in nekoga, ki ti stoji za ritjo, ter preverja ali je vse narejeno. Obljubila sem si, da bom pri njem le kakšen dan na teden, več pa prav gotovo ne. Stopila sem pod prho in se nastavljala mlačnemu curku, ki je počasi razvnemal mojo domišljijo. Bilo mi je žal, da ga nisem poklicala k sebi in bi mi sedaj drgnil hrbet, nato pa še potrebno češpljo, katero sem si morala tako podrgniti sama.

Ni šlo le za umivanje, pač pa sem začutila nekaj, kar sicer ni spadalo v moj obred tuširanja. Pošteno sem se vzburila ob misli nanj v spodnjicah in na to, da bom že čez nekaj minut verjetno v roki držala njegovega tiča, katerega bo želel vtakniti v vse možne odprtine na meni. Misel na to me je le še bolj podžgala, da sem s prsti krožila okoli in po nabreklem ščegiju. Z drugo roko sem si gladila joški, s katerih je pošteno curljala voda. Spustila sem se ravno prav daleč in prenehala, ko je postajalo najlepše. Na hitro sem se otrla v brisačo, navlekla seksi brazilke in oprijeto majico, brez modrčka seveda. Ko sem stopila v sobo je ležal na boku in gledal televizijo. Čeprav se je hotel pretvarjati, da ga neka politika zelo zanima, se ni mogel upreti pogledu na mojo golo kožo. Končno je lahko od blizu pogledal kakšne so videti moje dolge noge in jih med poljubljanjem raziskal s svojimi rokami. Te so zašle še mnogo višje in dodal je celo komentar, da lepših spodnjic v življenju še ni videl. Dejal je, da bi si rad ogledal mojo športno ritko, nakar sem se malo za šalo in malo zares dala na vse štiri in močno napela ritnici proti njemu.

Bil je v sedmih nebesih in takrat sem prvikrat lahko opazila, kako veliko batino skriva za hlačkami, saj mu je nenavadno hitro otrdel. Skupaj z njim je legel name od zadaj, me pričel drgniti med ritnicama, jaz pa sem se na glas čudila velikosti njegovega tiča. Dejal je, da je bila mati narava pri njemu zelo radodarna in da se mu to sedaj očitno vrača v obliki zahtevne in velike punce. Ni prav dolgo govoričil, ampak kaj hitro ugotovil, da imam že čisto mokro, potegnil hlačke z mene in me presenetil z jezikom. Kaj takšnega od njega zares nisem pričakovala, saj sem mislila, da mi bo v češpljo takoj zapičil svojega velikana.

Pa ni, ampak mi je raje z jezikom podaril nore minute, katerim so sledile še bolj nore, ko mi je končno dovolil pobliže spoznati njegovega korenjaka. Orgazem, ki sem ga doživela še pred njim, je bil zares nekaj božanskega in noro dobrega. Celo tako mi je bil všeč, da sem se kasneje vsa v transu vrgla nanj in ga do konca obdelovala z usti, dokler mu ni eksplodiralo v njih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.