Magazin
23 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: modravrtnica

Žurnal24 main
Iskreno upam, da mi boste odgovorili na vprašanje glede veze, v kateri sem in ki traja več kot 8 mesecev.

Zanima me samo to, ali se bo veza obdržala ali je bolje, da se prekine, ker me ne osrečuje tako, kot bi si želela. Ali naj še počakam in upam, da se bo kaj spremenilo na bolje, predvsem njegova finančna situacija? Ali bova več skupaj v tem letu, kaj pravzaprav on čuti do mene in kakšne so njegove želje glede tega razmerja. Imava se rada, vendar nama okoliščine preprečujejo popolno srečo in da bi več bila lahko skupaj, kar je želja obeh. Velikokrat sem žalostna, zbegana, negotova, tudi strah se pojavi, zato bi mi kakršenkoli nasvet ali namig od Vas prišel še kako prav.

ODGOVOR:

V vajini zvezi je veliko ljubezni, radosti in čustev. Vidim, da imata še vedno upanje in željo, da rešita vajino zvezo. V kratkem času vas bo pozitivno presenetil in vam izrazil neko željo, ki jo ima v srcu.

Lahko rečem, da v bližnji prihodnosti prihaja prelomnica, ki vama bo spremenila življenje. Vse je odvisno le od vaju. Pogovorita se, kaj si želita, bodita iskrena. Odvilo se bo tako, kot si bosta zastavila, tudi če gre za veliko stvar ali odločitev. Srečno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.