Magazin > Odnosi in prosti čas
349 ogledov

10 stvari, ki jih ženske naredijo, ko vedo, da bodo seksale

ženska, urejanje, priprave, ličila Profimedias
Spontani seks je ena najboljših stvari, a vseeno je čar tudi v seksu, za katerega veste, da se vam obeta. Moški, veste, kako se ženske pripravijo na akcijo?

Britje in depilacija

Morda se moškim zdi, da imajo ženske vedno urejene dlačice. No, ni čisto tako. Sploh, če je zima in če nimajo rednega seksa, se včasih kar malo zapustijo. Ko vedo, da bodo seksale, pa se veselje in puljenje dlačic začne.

Lakiranje nohtov

Si predstavljate, da je njegov fetiš rdeč lak za nohte? Vi pa ste si pozabili urediti nohte tako na rokah kot tudi na nogah … Ženska poskrbi za vse! Sploh če gre za prvi seks.

Trema in panika

Vedno, ko pričakujemo seks z novo osebo, nastopi trenutek panike in treme. "Se bova ujela? Bo sploh dobro? Kakšnega ima? Mu bom všeč, ko se bom slekla?" vse to so misli, ki rojijo po glavi ženski, ki jo čaka prvi seks z novim partnerjem.

Izbira spodnjega perila

Seveda … Prvi seks kriči po najbolj seksi perilu v predalu. Najhujši možen scenarij? Tisti iz filma Bridget Jones – da imate pri prvem seksu oblečene velike bele spodnjice.

Izbiranje oblačil

Za zmenek, kamor gresta pred uradnim 'naskokom' mora ženska dobro premisliti, kaj bo oblekla. Noče izpasti preveč lena, noče izpasti, kot da se preveč trudi. Odpadejo kavbojke, odpade zapeljiva rdeča obleka … Na koncu pa mora pomisliti še, kam gresta na večerjo in kakšne so temperature.

via GIPHY

Kdo prinese zaščito?

Za vsak primer raje vzame še svoje kondome. Noče nezaščitenega seksa, a vseeno se ji zdi pravilno, da ga prinese on.

Sporočilo prijateljici

"Hej! Danes je ta dan! Drži pesti, da me popelje do zvezd!" na hitro napiše sporočilo prijateljici, saj je tako zelo navdušena, da želi veselje deliti še z nekom, ki mu zaupa.

Seznam, kaj potrebuje v torbici

Kondom, osvežilni robčki, dezodorant, čiste spodnjice, morda ščetka … Na vse to pomisli ženska preden se odpravi na zmenek, ki obeta več kot le večerjo. Morda pa nocoj ne bo spala v svoji postelji?

Vedno, nekaj pozabi

Naj bo to kondom ali glavnik. Nekaj pomembnega bo vedno pozabila.

Kozarec vina

Za sprostitev in pogum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.