Magazin > Odnosi in prosti čas
36 ogledov

7 najbolj butastih komplimentov

dekle Profimedias
Predstavljamo zbirko najbolj bizarnih komplimentov, ki so v svojem bistvu pravzaprav žaljivke ...

1. "Za svoja leta izgledaš odlično“

Izjave, kot so: "Za svoja leta izgledaš odlično“, "izgledaš resnično mladostno ... za svoja leta“ in "dobro se staraš“, niso ravno stavki, ki bi jih lahko uvrščali med komplimente. 

2. "Všeč mi je, da si tako samozavestna, da ti je vseeno, kako izgledaš“

Pri komplimentu take vrste je kristalno jasno, da oseba, ki ga je podala, meni, da vaš trenutni izgled prav gotovo ni v skladu s trenutnimi standardi lepote. 

3. Tako si zabavna/pametna/lepa – zakaj si še vedno samska?“

Seveda, si fantastična, lepa in sposobna, a za kredibilnost glede omenjenega ne potrebuješ potrditve s strani morebitnega partnerja. Ker taka pač si. Sama po sebi.

4. "Tako si lepa, ko se smejiš – zakaj tega ne počneš bolj pogosto?“

Resno? Nasmeh in smehljanje na ukaz? Dokler se ti zaradi prevelike stopnje utrujenosti ne povesijo kotički ustnic?!

5. "Res si kul, tako fantovsko dekle“

Tovrstna izjava je obarvana s precej šovinističnim pridihom. Zakaj bi bilo stanje t.i. 'skuliranosti' potrebno na kateri koli ravni sploh povezovati z moškimi? 

6. "Na Instagramu izgledaš odlično“

Resno? Torej je moj videz samo na spletu nekaj vreden, v živo pa je zgodba čisto drugačna? Nisem se zavedala, da sem lepa zgolj ob tistem posebnem filtru, ki ga tako uspešno dam čez izbrane fotografije ... 

7. Karkoli, kar se konča na … "za dekle“

Pri tem gre za primere tovrstnih neumnosti, ki jih od kakšnih nedoraslih bučmanov še vedno lahko slišimo v trenutkih vsakdana: "Si odlična voznica … za dekle ...“, "veliko teže lahko dvigneš … za dekle ...“, itd. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.