Magazin > Odnosi in prosti čas
50 ogledov

7 razlogov, zakaj privabljate samo slabe fante

ljubezen Profimedias
Zmeraj naletite le na poredneže? Tukaj je 7 razlogov zakaj.

1. Ignorirate tihe fante
Slabi fantje so glasnejši in zmeraj želijo biti v centru pozornosti. Med tem, ko se vam to morda zdi na začetku privlačneje, je obenem tudi znak, da imate opravka z nezrelim moškim. Naslednjič, ko greste ven, zato oprezajte za tihimi fanti. Morda boste presenečene!

2. Nagrajujete njegovo slabo vedenje
Včasih vas žali in se iz vas norčuje, vi pa se še naprej prikupno smejite in se spogledujete z njim, s čemer dajete vtis, da je njegovo ravnanje sprejemljivo.

3. Zmeraj izberete isto vrsto moških
Ko gre za izbiro fantov, imate vedno enak vzorec, od katerega ne odstopate. Če želite drugačen izid, stopite iz ustaljenih okvirjev in dajte priložnost še komu drugemu.

4. Mislite, da so dobri fantje dolgočasni
Mnoge ženske so prepričane, da so prijazni moški tudi dolgočasni. Po eni strani si želijo, da fantje z njimi lepo ravnajo in so do njih prijazni, a še zmeraj raje izberejo nesramne 'frajerje'.

5. Preveč ste stroge do sebe
Če ste velikokrat sarkastične, s tem morda nevede plašite čustveno zrele moške. Pametni fantje želijo žensko, ki se lahko v njihovi družbi sprosti in se prepusti toku. Vaš sarkazem jih morda odganja in privablja samo neumneže.

6. Ne razmislite, preden se podate v resno zvezo
To je lahko vaša največja napaka. Preden se podate v resno zvezo, si vzemite nekaj časa in pretehtajte svojo odločitev. Saj se vam nikamor ne mudi.

7. Prelene ste
Ko v kratkem času ne najdete fanta, obupate in nehate z iskanjem. Prepustite se toku in oprezajte za vašim potencialnim princem tudi na bolj najbolj vsakdanjih krajih med vašimi dnevnimi opravki. 


Komentarjev 1