Magazin > Odnosi in prosti čas
69 ogledov

7 znakov, da si od vas želi le seksa

seks Profimedias
Je res vaš sanjski moški ali ga zanima le seks?

Vam bo strl srce? Preverite, ali ste se zagledali v moškega, ki ga zanimajo le vaše posteljne kvalitete.

Skrivanje
Se nikoli ne dobita v javnosti? Vas vedno povabi k sebi domov ali pa najame hotelsko sobo? Čas je, da odložite rožnata očala. Po vsej verjetnosti ne želi, da bi ga zasačili v vaši družbi.

Polnočna sporočila
Od ponedeljka do četrtka vas ignorira, ob petkih pa vam sredi noči pošilja vroča sporočilca? Tipično obnašanje moškega, ki si želi le vašega telesa ...

Ne poznate njegovih prijateljev
Se že nekaj časa dobivata, a njegovih prijateljev še nikoli niste videli? Zagotovo niste njegova sanjska ženska. Dekle, v katero je zaljubljen, bo namreč hitro predstavil ljudem, ki so mu pomembni.

Takoj v posteljo
Vas “napade” takoj po pozdravu? Pomahajte mu v slovo …

Površinski komplimenti
Če hvali le vaš videz, ne zanimajo pa ga vaši službeni uspehi ali inteligenca, si zagotovo ne želi resne zveze. Vsaj z vami ne ...

Ne pozna vas
Dobro ve, kaj vam v postelji godi, ne ve pa, kakšni so vaši hobiji, kaj najraje jeste, kako je ime vašemu psu … Takšnemu moškemu niste pomembni.

Ne posluša vas
Mu poskušate opisati svoj dan, a vam ne pusti do besede? Vas začne takoj po pozdravu otipavati, čeprav mu razlagate pomembno stvar? Ni vas vreden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.