Magazin > Odnosi in prosti čas
780 ogledov

9 dejstev o vagini, za katere se moški ne zmenijo

seks, predigra, moški, ženska, zadnjica, spodnjice Profimedias
Dekleta, moški na telesu opazijo veliko manj stvari, kot jih opazite ve, in se zato veliko manj obremenjujejo z nepomembnimi malenkostmi.

Intimna pričeska
To, za kakšno pričesko ste se odločili tam spodaj, je povsem vaša stvar in je moškemu načeloma vseeno, kakšno izberete. Edina stvar, ki nekatere morda zmoti je, da je preveč zaraščena in da zaradi tega težje najde "vhod“.

Videz ustnic
Moški vagino vidijo zgolj in samo kot spolni organi in več ali manj se jim vse zdijo vse zelo podobne. To, da ste ve nezadovoljne z velikostjo zunanjih ali notranjih ustnic, je samo vaš problem. Če to izpostavite, ga boste k problemu samo pritegnili in bo morda opazil, da je nekaj drugače. A tu ni nič drastičnega, dokler se lahko igra z vami, je zadovoljen.

Kako majhna/velika je
Zagotovo obstajajo različne velikosti in globine ženskega spolovila, a moški se na to resnično ne ozirajo. Samo mirno naprej. V primeru, da je premajhna, morate moškega opozoriti, sicer pa je to nepomembno.

Barva
Se resnično obremenjujete z barvo svoje vagine? To, da je med seksom v njej več krvi in je zato morda temnejše barve, se zavedate kajne? Sprostite se in uživajte.

Vonj
Vonj vaše vagine je vaš osebni vonj. Seveda pa se morate zavedati, da moške ne zmoti vaš naravno vonj, zmoti ga vonj vagine, ki že dolgo ni bila pod tušem.

Če ste preveč mokre ali če spušča zvoke
Za moškega nikoli niste preveč mokre, težava nastopi, ko to niste. Spuščanje zvokov, ki se žal zgodijo prav vsaki ženski, pa je nekaj povsem naravnega. Verjetno bo samo še bolj vzburjen, če mu rečete, da vas "dela mokro“.

Lubrikant na nočni omarici
Ne moti ga, če imate lubrikant na nočni omarici. Vidi, da ste pripravljene in da imate rade akcijo brez zapletov.

Čas do orgazma
Moški je vesel, če doživite orgazem, ne obremenjuje pa se s časom, ki ga potrebujete, da doživite vrhunec. Želi si vas zadovoljiti in njegov ego je potešen, če do tega pride zaradi njega. Zavedajo se, da je vsaka ženska drugačna in da morda še ni osvojil tehnike, ki vam ustreza.

Prevelik klitoris
Enako kot pri ustnicah, moškemu je vseeno, kako velik je vaš klitoris. Samo, da ga imate ...

Igračke
Moške ponavadi ne motijo igračke, ki bi jih rade uporabljaje med seksom. Seveda pa se morata o tem pogovorite, zato ga ne presenetite z vibratorjem.  

Komentarjev 2
  • h3o 21:48 01.avgust 2015.

    vse poti vodijo v vagino!

  • Avatar mike1968
    mike1968 14:53 01.avgust 2015.

    vodnjak užitkov ;)http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/119803/vodnjak-uzitkov