Magazin > Odnosi in prosti čas
76 ogledov

9 stvari, ki jih moški nočejo slišati

žalosten moški Profimedias
Svojo vezo z moškim lahko uničite z določenimi besedami, na katere je alergičen skoraj vsak moški.

Mamin sinko

Vsak moški sovraži besedno zvezo „mamin sinko“, pa četudi to v resnici je. Če je vaš moški zelo navezan na svojo mamo, mu tega ne smete nikoli reči, saj bo zelo užaljen in si bo najverjetneje zapomnil za vedno, da ste ga označili s to besedno zvezo. Zavedati pa se morate, da če vas to dejstvo moti, ko ste stari 30 let, vas bo motilo tudi čez dve desetletji. Takšni moški se od mame nikoli ne ločijo zares.

Kakšna je bila tvoja bivša?

Čeprav nas vse zanima, kakšna je bila partnerjeva bivša punca, je to najslabša stvar, o kateri se lahko zanimate. V tistem trenutku se vam zdi, da vas zanima in da boste vse sprejeli normalno, a temu ni tako. Brez dvoma bo prišlo do tega, da ne boste mogli pozabiti na njegove besede in slej kot prej, ga boste vprašali, kako njo primerja z vami.

Ti je všeč tisto dekle?

Ko hodita po ulici in se mimo vaju sprehodi rjavolasa lepotica, nikoli ne smete potencirati, kako zelo je neznanka lepa. Če bo partner sledil vašemu toku in bo tudi on pohvalil dekle, boste kaj kmalu postali ljubosumni. Noben moški noče slišati stavka: „Se ti ona zdi lepša od mene?“

Dolgočasen si, a ne zabavaj se preveč

Moškemu nikoli ne smete reči, da je dolgočasen in da bi moral kdaj s prijatelji na kakšno pijačo. Kmalu vam bo za to žal, saj bo užaljen, da ste ga označili za dolgočasnega, poleg tega pa lahko dobite čisto nasprotje tega, kar je bil prej. Ne želite, da bi vaš moški bil več s prijatelji kt z vami, kajne? Skupaj se dogovorita, kako bosta razporedila čas – dogovorita se, kdaj bosta skupaj in kdaj s prijatelji.

Se ti zdim lepa?

Ni ga moškega, ki bi užival ob vprašanjih, kot so „Se ti zdim lepa?“ ali pa „Ali se ti v tej obleki zdim debela?“.

Grozno se oblačiš

Vsak človek ima svoj okus, nekdo je malo bolj modno usmerjen spet nekdo drug je malo bolj preprost. A vsekakor se izogibajte kritiziranju njegovega stila oblačenja, razen če je to res smešno in grozno. Tudi vi imate kakšen kos oblačila nad katerim on ni navdušen.

Kdaj me boš spet poklical?

Četudi je vajin prvi zmenek fenomenalen, moškim ni všeč, če ga ženske sprašujejo, kdaj se bosta spet slišala. Rad ima, da žensko preseneti s klicem, sporočilom ali obiskom. Če boste preveč spraševali, ali vas bo poklical oziroma kdaj bo drugi zmenek, bo mislil, da ste obsedeni z njim in se vas bo ustrašil.

Samo služba je

Če veste, da ima vaš moški rad svojo službo in da jo opravlja s srcem, mu ob dnevih pritoževanja nikoli ne smete očitati, da je to le služba. Boljši pristop je, da ga potolažite in mu podarite kakšno vzpodbudno besedo.

Nikoli ne boš uspel

Moškega morate podpirati, pa če gre za posel, šport, dieto ali karkoli drugega. Nihče noče od svoje partnerice slišati, da ga ne podpira in da ne verjame vanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.